Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων, εύχομαι οι κόποι σας να ανταμειφθούν με επιτυχία στην προσπάθεια εισαγωγής σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Βρίσκεστε μπροστά στο κρίσιμο σταυροδρόμι, όπου αφήνετε πίσω την μαθητική ζωή και ανοίγετε νέους ορίζοντες. Σε αυτή την δοκιμασία, για να επιτύχετε την εισαγωγή σας στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρέπει να επιδείξετε δύναμη, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.
Έχετε ήδη οπλιστεί με τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια από τους καθηγητές σας και την αμέριστη στήριξη από τους γονείς  σας. Οι αξίες σας και τα όνειρά σας, σας έφεραν μέχρι εδώ και θα σας οδηγήσουν και στην συνέχεια της πορείας σας για την κατάκτηση της γνώσης, της θέσης που αξίζετε στην κοινωνία και του δικαιώματος να προσφέρετε αλλά και να απολαύσετε τα οφέλη που έχει για την προσωπικότητα του ανθρώπου η Παιδεία.
Ο δρόμος είναι δύσκολος, λόγω και των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια, ωστόσο βασιζόμαστε σε εσάς, να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και να γίνετε οι δημιουργοί ενός καλύτερου κόσμου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, συνεχίστε να αγωνίζεστε για τους στόχους σας.
Η ανταμοιβή έρχεται πάντα για αυτούς που δεν παρατούν τη μάχη.

Βαγγέλης Λαγδάρης

εκλεγμένος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.