Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ!



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το κείμενο της ομιλίας του, το οποίο δημοσιεύεται στο www.myvolos.net/ είναι το ακόλουθο:

"Αυτός ο πόλεμος που δεν είχε προηγούμενο ποτέ στη μεταπολίτευση σ’ έναν άνθρωπο, ένα ολόκληρο σύστημα που πριν τρία χρόνια με οδήγησε στη φυλακή, πάλι σήμερα είναι απέναντί μου για να στηρίξει αυτούς που εκπροσωπούν το σύστημα.

Οι άνθρωποι των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων, της δήθεν κουλτούρας και της τέχνης, οδήγησαν τη χώρα στον εξευτελισμό.

Είμαι άνθρωπος με ευαισθησίες. Να ‘στε σίγουροι ότι θα πεθάνω για πάρτι σας. Η δική μου περιουσία είναι ο λόγος τιμής.

Στις επόμενες εκλογές παγκοσμίως δεν θα υπάρχει ποσοστό 90%, μόνο ο Βόλος θα το έχει.

Αυτοί κλέβανε τόσα χρόνια για να παίρνουν οι άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων, ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης… , ξέχασαν να φωνάξουν το Φασουλή να κάνει δήλωση.

Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια πήραν από το Υπουργείο Πολιτισμού αυτοί οι κοπρίτες εις υγείαν των κορόιδων.

Τώρα τους ενοχλεί, αυτή είναι η αλήθεια.

Ήρθαμε με τη δική σας βοήθεια για να μείνουμε στο Βόλο, να γράψουμε ιστορία. Δεν έχουμε πολίτες δύο ταχυτήτων, δεν έχουμε πολίτες Β’ διαλογής, ο Βόλος είναι ένας και αδιαίρετος

Σήμερα είναι η αρχή.

Σήμερα όλη η Ελλάδα από το δημοκρατικό Βόλο, της πραγματικής κουλτούρας φέρνει ένα μήνυμα να αλλάξει τα δρώμενα όλης της χώρας.

Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, που δεν έχουν ξανασχοληθεί με τα κοινά, που δεν έχουν κατηγορηθεί για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, να δουλέψουμε για την Ελλάδα και το Βόλο. Τα λεφτά που έκλεβαν και τα έτρωγαν οι λίγοι, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, θα τα δώσουμε στον κόσμο, για νέες θέσεις εργασίας, να φτιάξουμε το Βόλο που ονειρευόμαστε".

Αυτές είναι οι αξίες μας, εμάς των μικρών που δεν πήγαμε σχολείο και δε μάθαμε να δημιουργούμε ΜΚΟ, απατεωνιές, επιτροπές, να διορίζουμε δικούς μας και να τρώμε τα λεφτά του κοσμάκη.

Ζητώ από σας υπομονή και συμμετοχή σ’ αυτό το μεγάλο όραμα που έχουμε. Πιστέψτε με, μπορούμε. Εμείς είμαστε επιχειρηματίες. Και τις επιχειρήσεις μας δεν ξέρουμε να τις έχουμε ζημιογόνες.

Θα κάνουμε το Βόλο εταιρεία για δικό σας όφελος.

Να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη, το νερό, κι όχι να φορολογούμε τον κόσμο για να ζουν πλουσιοπάροχα οι δήθεν. Τέρμα αυτά.

Από αύριο σας δίνω το λόγο μου, γιατί αυτός ο πόλεμος και αυτή η αλητεία δεν εξηγείται αλλιώς, κάτι κρύβει, ότι δεν πρόκειται να παραλάβω τίποτα αν δεν γίνει έλεγχος πώς βάλανε τόσα χρόνια τόσα εκατομμύρια μέσα το δήμο και κανείς δεν ελέγχθηκε.

Για μας η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουν αλλά ποτέ δεν πέρασαν να πάρουν τον ιδρώτα σας από τα Υπουργεία Πολιτισμού και δήθεν κουλτούρας.

Είναι αυτοί που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν τον ιδρώτα σας, σε αντίθεση με τον Νταλάρα, τον Κιμούλη και το Φασουλή.

Δεν πρόκειται να σας προδώσω, εγώ και οι συνεργάτες μου. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής. Θα δουλέψουμε για το Βόλο των ονείρων μας και όχι για την καρέκλα".


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.