Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



 Αγαπητοί/ες συνδημότες/ες

Τα τελευταία χρόνια, κοινή είναι πλέον η διαπίστωση πως ο Δήμος μας έχει περιέλθει σε ένα διοικητικό, οικονομικό και αναπτυξιακό αδιέξοδο. Η διοίκηση του κ Δημόπουλου μας έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Οι υπηρεσίες όπως η καθαριότητα, η ύδρευση, η άρδευση και η αποχέτευση έπαψαν να είναι αυτονόητες προς τους δημότες με τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Δίου Ολύμπου. Τα όποια προβλήματα στις ελάχιστες υπηρεσίες που οφείλει να παρέχει ένας δήμος στους δημότες του έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η σημερινή δημοτική αρχή πελαγοδρομεί ανάμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο Δήμος μας, δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια πορεύεται χωρίς σχέδιο ανάπτυξης , χωρίς όραμα, χωρίς βηματισμό. Δεν έχει εξαγγελθεί και υλοποιηθεί κανένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, ούτε για τον τουρισμό ούτε για την αγροτική ανάπτυξη. Οι υπηρεσίες του Δήμου και τα θεσμικά όργανα παραπαίουν ανάμεσα στα μικρά και καθημερινά θέματα και δεν δίνουν λύση σε κανένα. Επικρατεί πλήρης διάλυση! Ποτέ ο Δήμος μας (είτε με Καποδίστρια είτε με Καλλικράτη) δεν είχε φτάσει σε αυτό το χαμηλό επίπεδο παραγωγικότητας δημοτικού έργου. Σε κανένα τομέα δεν έχουμε πρόοδο! Η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση είναι καθημερινά μπροστά μας! Ο Όλυμπος, οι παραλίες, οι οικισμοί είναι εγκατελειμένοι και οι πολίτες αισθάνονται και ομολογούν καθημερινά την ανυπαρξία των υπηρεσιών και παρεμβάσεων του Δήμου σε κάθε τοπικό πρόβλημα. Η τοπική ανάπτυξη δεν διαφαίνεται πουθενά, ενώ τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας δεν αξιοποιούνται, όπως είναι ο Ολύμπος, η θάλασσα με τις παραλίες, οι αρχαιότητες, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι αγροτικές εκμεταλλεύσεις, στο βαθμό που αφορά τη δημοτική αρχή. Ημιτελή έργα των προηγούμενων διοικήσεων παραμένουν ακόμη ημιτελή και αφήνονται στο έλεος του χρόνου και των φυσικών καταστροφών. Οι πολίτες, παρόλο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το πιο κοντινό επίπεδο εξουσίας στο λαό, αισθάνονται παραγκωνισμένοι και αποξενωμένοι, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν στην ορατή πλέον διάλυση και ανυπαρξία δημοτικού έργου και υπηρεσιών.
Αγαπητοί συνδημότες
Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο αποφάσισα οριστικά και αμετάκλητα να θέσω στην κρίση σας την δική μου υποψηφιότητα για τη θέση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ στις εκλογές του Μαίου 2019! Με επιστημονικές γνώσεις οικονομολόγου, ως ελεύθερος επαγγελματίας, με την μακρόχρονη εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών και κυρίως με την πρόσφατη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, με καθαρά χέρια και σχέδιο για το Δήμο μας και την τοπική ανάπτυξη, σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου!  Έχω θέληση και διάθεση να προσφέρω για πρώτη φορά στον τόπο μας από τη θέση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δίου Ολύμπου αυτό που του αξίζει.
 Έχουμε τη θέληση να συνεργαστούμε με κάθε δημιουργική, παραγωγική και προοδευτική «φωνή» που θέλει τον Δήμο μας καλύτερο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό στα προβλήματα της καθημερινότητας και δυναμικό, παρεμβατικό, δραστήριο στα έργα και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με όλα τα κακώς κείμενα και τα προβλήματα που υποβαθμίζουν καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας. Έχουμε όραμα και σχέδιο για την αναδιοργάνωση του Δήμου και την τοπική τουριστική ,αγροτική , οικιστική , χωροταξική , αειφορική και περιβαλλοντική ανάπτυξη!
 Φίλοι και φίλες
Ο Δήμος μας είστε εσείς! Σας δίνουμε το χέρι της συνεργασίας για να δημιουργήσουμε ένα νέο Δήμο που θα στέκεται δίπλα στον κάθε πολίτη και κάθε συλλογικότητα! Θα αγωνιστούμε και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα, χωρίς προκαταλήψεις, ιδιοτέλεια,  κομματικές εξαρτήσεις και πολιτικά χρώματα! Σας καλούμε να συγκροτήσουμε ΜΑΖΙ ένα γνήσιο προοδευτικό συνδυασμό, πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, με οικουμενική αντίληψη και φροντίδα για τον κάθε πολίτη, το κάθε χωριό και κάθε κλάδο επαγγελμάτων και τομέων της Δημοτικής μας γεωγραφίας. Πιστεύουμε στη συνεργασία, στη συνέργεια και στη συλλογικότητα των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων και των πολιτών!
Για αυτό από αύριο και κάθε μέρα θα βρισκόμαστε σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά για να συνεργαστούμε για τον αυριανό Δήμο μας. Σας καλούμε να μας συναντήσετε, να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε, να μας πείτε και τις δικές σας ιδέες για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας, να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας, για τα παιδιά μας, για τη νέα γενιά!
Φαρμάκης Αστέριος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
[opb][op5]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.