Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ.





Το Πανευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ποδοσφαίρου "Grassroots Week" από την ΕΠΣ Πιερίας, την ερχόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Δελτίο Τύπου Νέα Έφεσος, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο “Hello Football Friend”, διοργανώνονται την προσεχή Κυριακή το πρωί (10:30) από την ΕΠΣ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Οι εκδηλώσεις, που εντάσσονται στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της UEFA "Grassroots Week", περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές.
Συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ως 15 ετών, μέλη ποδοσφαιρικών ακαδημιών, άτομα με ειδικές ανάγκες, κοινωνικοί φορείς και οργανωμένες δομές προσφύγων.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν δώρα και αναμνηστικά.
Κεντρικός στόχος των εκδηλώσεων είναι η προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών, καθώς επίσης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, και η δημιουργία -σε τοπικό επίπεδο- ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.
Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι όλων των Ακαδημιών ή/και Συλλόγων, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, να έρθουν σε επαφή με τη Γραμματεία της Ένωσης.
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Κα. Μέλα Σιδηροπούλου, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣ Πιερίας.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

[opb][op1]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.