Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ














Ο Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου σας προσκαλεί στις παραστάσεις του φετινού έργου της θεατρικής ομάδας «ΑΤΑΚΑ» με τίτλο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ». Πρόκειται για μια ακόμη συγκλονιστική, πρωτότυπη δουλειά της ομάδας η οποία μετά από το «ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ» που όλοι αγαπήσαμε, επανέρχεται πολλά υποσχόμενη με μια νέα εξωφρενική κωμωδία που ενσωματώνει σχεδόν όλο το εύρος της επικαιρότητας τόσο στη χώρα αλλά και διεθνώς.

Στην εξέλιξή της, η κωμωδία αυτή τολμά να παραβιάσει τα σύνορα του δράμματος και να εισχωρήσει βαθειά στο εσωτερικό του.

Οι παράστασεις θα δοθούν:
Σάββατο και Κυριακή (19 - 20 Μαΐου) και
Σάββατο (26 Μαΐου )
ώρα 7.30 μμ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου.

***(Σε γνώση των γονέων ενημερώνουμε ότι το έργο εμπεριέχει κάποιες σκληρές εικόνες που δεν ενδείκνυνται για παιδιά κάτω των 12 χρονών.)

Στο έργο θα ακουστούν επίσης για πρώτη φορά τρία ολοκαίνουρια τραγούδια τα οποία ερμηνεύει σε πρώτη εκτέλεση η Σίσσυ Πολυδώρου σε μουσική της Έφης Καπετανάκου και σε στίχους του συγγραφέα του έργου Σάκη Στρογγύλη.

Το χορευτικό μέρος επιμελείται ο Στέλιος Ζορμπάς ενώ το έργο πλαισιώνεται απο δεκάδες ταλαντούχους ερασιτέχνες ηθοποιούς και συντελεστές.

Η ταυτότητα της ομάδας είναι γνωστή. Η ΑΤΑΚΑ απενοχοποιεί επι σκηνής και με τολμηρό αυτοσαρκασμό τις όποιες ανθρώπινες αδυναμίες και τις μετατρέπει σε συλλογική δύναμη.Αυτό προτείνουμε κι εμείς ως στάση ζωής και ώς προϋπόθεση συνεχόμενου αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο...

...γιατί οι αδυναμίες του καθενός μας, οι διαφορετικές αισθητικές και οι όποιες καταβολές δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο στην ενότητα που πρέπει να έχουμε όλοι απο τα κάτω απέναντι στην κοινή επίθεση που δεχόμαστε αλλά και προς τον κοινό στόχο για μια κοινωνία χωρίς πολέμο, φτώχεια και εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο .

Ακολουθούν σκίτσα των χαρακτήρων του έργου απο το Νίκο Ραφαηλίδη:
[opb]


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.