Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ της οδού ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ






Αναστάτωση μεγάλη επικρατεί στο Λιτοχωρο τις τελευταίες μερες.
Αυξάνονται διαρκώς οι αντιδράσεις των Λιτοχωριτων ενάντια στην προσπάθεια ανάπλασης της οδού ΑΓ. Νικολαου η οποία θα ΕΙΝΑΙ καταστροφική για τα καταστήματα τους επισκέπτες τουρίστες και ΕΝ γένει το κυκλοφοριακό ΕΠΙ της ΑΓ. Νικολαου,στο δημοτικό παρκιγκ ΠΑΛΙΑ λαϊκή αγορά και στην κεντρική πλατεια του Λιτοχωρου !!!
Πρώτοι που αντιδρούν ΕΙΝΑΙ οι επαγγελματίες καταστηματάρχες κυρίως αυτής της περιοχής αλλα και κάθε λογικός πολίτης του Λιτοχωρου μολις πληροφορείται για την ακατανόητη και παράλογη επιχείρηση του Δημάρχου Διου Ολύμπου Κ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ να καταργήσει στο πιο εμπορικό τμήμα του Λιτοχωρου το 50% των θέσεων παρκιγκ ολόκληρη την μια πλευρά του πεζοδρομίου όπου βγάζουν τραπεζοκαθίσματα τα καταστήματα αναψυχής και εστίασης κατα τη τουριστική περίοδο ενώ στενεύει την κεντρική είσοδο του Λιτοχωρου κατα 2 μέτρα με ποδηλατόδρομο ο οποίος δεν χρειάζεται γιατι στο Λιτοχωρο δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ποδήλατα!!!!!!!!
 Χθες το απόγευμα ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες του Λιτοχωρου συγκεντρώθηκαν στο καφε ΑΔΩΝΙΣ για να εκφράσουν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση τους,να συγκεντρώσουν υπογραφές και να συναποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν ενδικα μεσα (ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις ) για διοικητικά και ποινικά αδικήματα στα οποία προέβησαν οι διοικούντες τον ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.