ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ Young
Chefs
16:00 Αναχώρηση
των Young
Chefs
από τη Θεσσαλονίκη
17:15 Άφιξη
στη Φάρμα Φωτιάδη στην Εξοχή. Παρουσίαση
της ιστορίας του μαύρου χοίρου, επίσκεψη
στα ζώα και στη γραμμή παραγωγής.
Συνταγές, προτάσεις μαγειρέματος.
18:15 Αναχώρηση
για την περιοχή της Καρίτσας – Γρίτσα
Λιτοχώρου
18:45 Άφιξη
στη βιομηχανία ZEUS
KIWI.
Παρουσίαση της εταιρείας και των φρούτων,
επίσκεψη στη γραμμή παραγωγής
19:45 Αναχώρηση
για
ξενοδοχείο
Mediterranean Village Hotel & Spa
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ
MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA
20:30-21:00 Άφιξη
στο ξενοδοχείο- Παρουσίαση βίντεο για
τον Όλυμπο
Χαιρετισμός
της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων
Πιερίας
21:00-21:30 Γευστική
δοκιμή τοπικών οίνων του Ολύμπου –
Πιερίας, συνοδεία φρούτων της εταιρείας
ZEUS
και τυριών της εταιρείας ABASDRAS
Οι
οινοποιοί – κτήματα που θα συμμετέχουν
στην εκδήλωση είναι: Κτήμα
Αδάμου, Κτήμα Κούρτη – Οινόβιον, Κτήμα
Μυθικό Βουνό – Οικογένεια Γραμματόση,
Κτήμα Χρυσοστόμου, Οινάμπελος Κολινδρού
– Κτήμα Πιερία Ερατεινή, Οινοποιία
Παπαγιαννούλη
Ζωντανή
προβολή και παραγωγή του δείπνου που
θα ακολουθήσει.
21:30-22:30 Δείπνο
με βάση τον μαύρο χοίρο (ΦΑΡΜΑ
ΦΩΤΙΑΔΗ),
συνοδεία τοπικών κρασιών και άλλων
προϊόντων της περιοχής (Ζυμαρικά από
Δίκοκο σιτάρι της KOUKOS
INN,
Μύδια από την εταιρεία MEGA
OSTRAKON)
22:30-
23:00 Αναμνηστικά, αναχώρηση για τη
Θεσσαλονίκη
**
Η εκδήλωση στο Mediterranean
Village
Hotel
& Spa
είναι ανοικτή για το κοινό με ώρα
προσέλευσης 8:15 μ.μ.. Η τιμή της πρόσκλησης
είναι 25 €. Ο αριθμός των προσκλήσεων
είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις στο
2351064600 και στο 6980056462 [opb]
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.