Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Η επιχείρηση αποχιονισμού εξελίσσεται ομαλά υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και της Πολιτικής Προστασίας






Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου: «Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Η επιχείρηση αποχιονισμού εξελίσσεται ομαλά υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας και του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Πιερίας»



Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων, προχώρησε στην εφαρμογή του σχεδίου αποχιονισμού, διαθέτοντας προσωπικό και μηχανήματα.

Όλη τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα συνεργεία με μηχανήματα της Π.Ε.Πιερίας, επιχειρούν στην 15η επαρχ.οδό Βρύας-Ρητίνης-Ελατοχώρι-Χιονοδρομικό- όρια νομού, στην 13η Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Άγιος Δημήτριος-όρια νομού, στην 4η επαρχ.οδό Μοσχοπόταμος-Λαγόραχη, στην 3η επαρχ.οδό Τόξο-Καταλώνια, στην 2η επαρχ.οδό Ρυάκια-Τρίλοφο-Έλαφο και στην 13η επαρχ.οδό Κολινδρός-Ρυάκια, προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού και καθαρισμό του οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας.

« Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση αποχιονισμού από τα έμπειρα συνεργεία της Π.Ε.Πιερίας. Με γνώμονα την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών και των οχημάτων, όλη τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιήθηκαν ρίψεις αλατιού και καθαρισμός του οδικού δικτύου», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Σε επιφυλακή βρίσκεται το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Πιερίας, που ενημερώνει εγκαίρως για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε περίπτωση αναγκαίας μετακίνησης παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα της τροχαίας και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.