Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρη Ευάγγελο.



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στα πλαίσια των επαφών με τους φορείς οι οποίοι εμπλέκονται στον Τουρισμό της Πιερίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρη Ευάγγελο. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και Τουρισμού κ. Αβραμίδης Κωνσταντίνος .

Τέθηκαν θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν της περιοχής όπως η από κοινού συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, η προβολή και ανάδειξη του Τουριστικού δυναμικού του Δήμου, η δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού (γαστρονομική ταυτότητα περιοχής, ιαματικός και θρησκευτικός τουρισμός, αρχαιολογικές ανασκαφές στο Μακρύγιαλο, κλπ), θέματα καθαριότητας και αποκομιδής των σκουπιδιών καθώς και ευρύτερου περιβάλλοντος (υγροβιότοπος, λιμάνι Κίτρους κλπ), η διασύνδεση των τοπικών αγροτικών προιόντων με τις τουριστικές επιχειρήσεις, η συμμετοχή του Δήμου στον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Προβολής, κλπ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, και συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία στα θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό. 

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας παρέστησαν : η Πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Ζώβας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης. 

Εκ Μέρους του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Λάμπρου –Ξυπτερά Ευαγγελία Τσιτλακίδης Ηρακλής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.