Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Τον ‘Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αλέξανδρο Τσίπρα απο τον Νίκο Κουκουτάτσιο.


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, με το λόγο της τιμής μου σας διαβεβαιώνω ότι σας θαυμάζω απεριόριστα και σας εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί έχετε το χάρισμα της ευγλωττίας, και χειρίζεστε την Ελληνική γλώσσα με μεγάλο σεβασμό χωρίς να την κακοποιείται όπως οι περισσότεροι απαίδευτοι πολιτικοί μας. 
Όμως κ. Πρωθυπουργέ έχω εκπλαγεί και Θυμώσει σφόδρα, με την παράνομη ενέργεια σας να κατάσχετε τα ταμειακά διαθέσιμα και αποθεματικά των δήμων, προκειμένου να πληρώσετε τις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. 
Επειδή στην ακατάσχετη ρητορεία σας μας διαβεβαιώνατε ότι, Θα αντισταθείτε στις πιέσεις των αδίστακτων “ Δανειστών,, μας, πίστευα ότι Θα διαγράφατε μονομερώς το υποτιθέμενο εθνικό χρέος μας, και Θα καλούσατε τους βάρβαρους Ούνους να μας ξεχρεώσουν τα κατοχικά δάνεια και τις υλικές καταστροφές που επέφεραν στη δημόσια και ιδιωτική του λαού περιουσία τα Χιτλερικά στρατεύματα ή Θα προβαίνατε στη γενναία πράξη του Χαρίλαου Τρικούπη “Δυστυχώς επτωχεύσαμε,, και θα φεύγατε από τη Πρωθυπουργία με το κεφάλι ψηλά.
ΚΡΙΜΑ

Λιτόχωρο 22 Απριλίου 2015

Νίκος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.