Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.


Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο χώρο της δημόσιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λόγω της μείωσης των δαπανών από το 2009 έως σήμερα.

Οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ τόνισαν ότι η κατάσταση της δημόσιας εκπαίδευσης είναι κρίσιμη και ότι τα συνεχιζόμενα μέτρα που επιβάλλονται έχουν επιβαρύνει σημαντικά τους εκπαιδευτικούς. Επίσης συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της διαθεσιμότητας και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα υπάρξει άλλο κύμα διαθεσιμότητας για τους εκπαιδευτικούς και ότι η αξιολόγηση δομών και ανθρώπινου δυναμικού είναι μια πολιτική επιλογή στην οποία πιστεύει σταθερά το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας της παιδείας. Ταυτόχρονα, έκανε έκκληση στην ΟΛΜΕ για διάλογο όσον αφορά τα κριτήρια με τα οποία αυτή θα εφαρμοστεί.


Στη συζήτηση παρευρέθηκαν οι αναπληρωτές Γραμματείς του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Νικηφόρος Δημήτρης και Αγνή Σμπόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.