Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας εκλέχθηκε ο Καλπακίδης Δαμιανός



Μετά από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τετάρτη το βράδυ 26 Ιουνίου η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας, παρόντα όλα τα μέλη της, για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα .
Παρών στη διαδικασία ήταν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Σιάκας υπεύθυνος για το Νομό Πιερίας και Γιάννης Μαλτζάρης από την Πιερία.
Για τη Θέση του Γραμματέα προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα ο Καλπακίδης Δαμιανός.
Για τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέας εκλέχθηκε ο Τζιουβάρας Χρήστος.

Η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Μετά τη συνεδρίαση ο νέος Γραμματέας δήλωσε ότι σ’ αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλοι μας να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο μπορεί να δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά με τη δημιουργία αυτής της οργάνωσης να ανταποκρίνεται στις αγωνίες και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, και να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πολιτικό σκηνικό.

Απευθύνουμε δημόσιο προσκλητήριο ανοιχτό και χωρίς δογματισμούς σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Πιερίας στη νέα προσπάθεια που κάνουμε για την ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.