Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΝΘΕΣΗ: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στη Λεπτοκαρυά η χθεσινή, του υποψηφίου δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου

























 

Μπροστά σε εκατοντάδες συνδημότες του στον πεζόδρομο της Λεπτοκαρυάς πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος παρουσίασε το έργο και την πρότασή του για την κοινότητα της Λεπτοκαρυάς σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση. Τουριστική ανάπτυξη και προβολή, υποδομές, πολιτισμός και αναπλάσεις είναι μερικές από τις ενότητες του έργου του, που έθιξε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος. Παρουσίασε επίσης τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στην κοινότητα της Λεπτοκαρυάς.

Εντυπωσιακός ο παλμός και ο ενθουσιασμός του κόσμου. Ηχηρό το μήνυμα της συγκέντρωσης. Παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου είναι απόψε (Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023) στις 19:30 στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.