Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τεράστια η συγκέντρωση στη Βροντού – Δυναμική και στοχευμένη η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου στη Βροντού

ΣΥΝΘΕΣΗ: Τεράστια η συγκέντρωση στη Βροντού – Δυναμική και στοχευμένη η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου στη Βροντού Το έργο της τελευταίας τετραετίας στη Βροντού καθώς και τις προγραμματικές θέσεις για την επόμενη ημέρα, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σε κεντρικό δρόμο της κοινότητας. Παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, σε θέματα άρδευσης,
























Το έργο της τελευταίας τετραετίας στη Βροντού καθώς και τις προγραμματικές θέσεις για την επόμενη ημέρα, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σε κεντρικό δρόμο της κοινότητας.

Παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, σε θέματα άρδευσης, γεωτρήσεων και αγροτικής οδοποιίας, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν στις υποδομές της κοινότητας.

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Γερολιόλιος παρουσίασε τους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στην κοινότητα της Βροντούς.

Επόμενη προγραμματισμένη ομιλία του Βαγγέλη Γερολιόλιου είναι στους Νέους Πόρους, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 7:30 το βράδυ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.