Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ










Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Αστέριος  Φαρμάκης συναντήθηκε χθες Δευτέρα 5 Νοεμβρίου με την 40μελή Ομάδα Πρωτοβουλίας Στήριξης του Συνδιασμού του στο κατάστημα Different, στην παραλιακή οδό της κωμόπολης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο εντοπισμός και η ανάλυση των κυριότερων προβλημάτων της δημοτικής Κοινότητας, η  κατάθεση προτάσεων επίλυσης τους και η ένταξή τους στο πολιτικό πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου.

Στη συνάντηση αυτή κυριάρχησε ο προβληματισμός ότι η Λεπτοκαρυά, που είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Δίου Ολύμπου, την τελευταία 4ετία έχει εγκαταλειφθεί από την διοίκηση του σημερινού Δημάρχου κ Δημόπουλου, ο οποίος δεν έδωσε λύση σε κανένα πρόβλημα είτε καθημερινότητας είτε θεμελιώδους σημασίας (καθαριότητα, ύδρευση, φωτισμός, Βιολογικός, κλπ).

Ο Αστέριος Φαρμάκης δεσμεύτηκε στην υλοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων για την Λεπτοκαρυά, δίνοντας έμφαση στην καλή προετοιμασία της έναρξης της τουριστικής περιόδου, στην καθαριότητα, στην ύδρευση, στον βιολογικό καθαρισμό και στην τροποποίηση των ΖΟΕ
μέσω της σύνταξης ενός νέου τοπικού χωρικού σχεδίου. Τέλος η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση να επαναληφθεί αυτή η συνάντηση σε λίγες μέρες με συμμετοχή και άλλων εκπροσώπων τοπικών συλλογικών φορέων, της ομάδας της νεολαίας του συνδιασμού της περιοχής όπου και θα οριστικοποιηθεί η λίστα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων!!!

Φαρμάκης Αστέριος   

[opb][op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.