Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στον ΟΛΥΜΠΟ




Στις 23 και 24 Απριλίου 2018 θα διοργανωθεί στην Πιερία, ξενοδοχείο Mediterranean Village, Παραλία Κατερίνης, το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), μέσω του εκπαιδευτικού του πυλώνα, SETE Training και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Στόχος του Σχολείου είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές αλλά και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής της ΠΙΕΡΙΑΣ.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως εκατό συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Την διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού ΟΛΥΜΠΟΥ , έχουν αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας μέσω των τοπικών εκπροσώπων, κυρίας Ευαγγελίας Ξυπτερά, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και του κυρίου Ηρακλή Τσιτλακίδη, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού OΛΥΜΠΟΥ είναι ανοιχτές για:

Χορηγούς
Τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εκδήλωση

Εθελοντές
https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-olympus Κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην διοργάνωση και

Συμμετέχοντες
Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σχολείο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε εδώ
[opb][op7]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.