Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς στη cine αμμουδιά του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης! video



To Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς υποδέχεται το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης στη... cine αμμουδιά του, για να παρακολουθήσει την πρόσφατη κινηματογραφική παραγωγή (μικρού μήκους) των μαθητών και των καθηγητών του Ειδικού Σχολείου, «Schooliκομπερδέματα ΙΙ, η Νέα Γενιά» -στην έκδοση των μαθητών του σχολείου-, σε σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, μαζί με τη βραβευμένη γερμανική ταινία του Thomas Heinemann «Λόλα, το μπιζέλι», σε μία συνεργασία του Ειδικού σχολείου με το Φεστιβάλ Ολυμπίας, το Νεανικό Πλάνο και τ’ αριστουργήματα της Ταινιοθήκης του. 
Υ.γ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Διευθύντρια του σχολείου, Σοφία Ελευθεριάδου, για τη συγκινητική υποδοχή και τα θερμά λόγια και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τη ζεστή φιλοξενία, που καταδεικνύει περίτρανα το υψηλό φρόνημα και τις κοινωνικές δεξιότητες των εκπαιδευτικών, που αγωνίζονται, με δύσκολες εργασιακές συνθήκες, στο δημόσιο σχολείο της περιφέρειας. 
Υ.γ. Last, but not least, ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς, που παρακολούθησαν τις ταινίες και χειροκρότησαν με θέρμη τους πρωταγωνιστές του ειδικού σχολείου μας και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να παίξουν και να συνομιλήσουν μαζί τους, σε μία παιδαγωγική κατεύθυνση συμπερίληψης στην πράξη.
Περιοχή συνημμένων

Προβολή βίντεο YouTube Το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς στη cine αμμουδιά του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.