Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Φώφη Γεννηματά: Σοβαρότης και ορατότης μηδέν


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαναλαμβάνει καθώς φαίνεται, δεύτερη φορά, τον τύπο της "διαπραγμάτευσης" που είχε κάνει πέρυσι, η οποία παρά λίγο να μας βγάλει από το Ευρώ ενώ οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών, στα capital controls, στην υπογραφή του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου και στην μεγάλη καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Ο κ. Τσίπρας δεν διδάχθηκε δυστυχώς τίποτα από τα τραγικά του λάθη  και αντί να διαπραγματευτεί σοβαρά και αποτελεσματικά επιδίδεται συνεχώς σε επικοινωνιακές πομφόλυγες, μακριά από τις επιτακτικές ανάγκες που έχει σήμερα η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία. Επαναλαμβάνει την ιστορία ως φάρσα και πιθανότατα ως μία νέα μεγαλύτερη τραγωδία!
 ………………………………………………………………………………………….
 Δήλωση Φώφης Γεννηματά,  Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (3/4/2016) :
 Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οφείλει να τοποθετηθεί σε σχέση με τα σημερινά δημοσιεύματα και το περιεχόμενο τους.
Έχουμε επισημάνει όμως πολλές φορές ότι οι ακραίες απόψεις του δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην χώρα και την ελληνική κοινωνία.
Ούτε μετά το στραπάτσο του προηγούμενου καλοκαιριού αντιλήφθηκε ο  κ. Τσίπρας και οι  συνεργάτες του, τι  περιμένει την χώρα, όταν σπαταλούν  χρόνο χωρίς στρατηγική και σχέδιο, μέχρι να τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα. Γιατί εκπλήσσονται τώρα;
Το λέμε εδώ και καιρό.
Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.
Οι εκλογές δεν είναι λύση, γιατί θα χαθεί και άλλος  πολύτιμος χρόνος.
Είναι ώρα αυτή η Βουλή να δώσει την λύση, με μια Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία.

Να εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους. [op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.