Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ


Οι Ευρώπληκτοι Και Ευρωλιγούριδες πολιτικοί μας, αφού κατακλέψανε τον Εθνικό κουρβανά, και εισέπραξαν και τις μίζες τους από το ξεπούλημα της πατρίδας μας, Κονταροχτυπιούνται Τώρα εν όψει εκλογών, και αλληλοκατηγορούνται, για το ποιος ευθύνεται για τα χάλια μας, και ανακηρύσσουν τον εαυτό τους Εθνοσωτήρα.. Παριστάνουν τις όσιες παρθένες, λες και δεν είναι αυτοί που υπόγραψαν τη συμφωνία του Μάαστριχτ που μας οδήγησε στα μνημόνια, και στο ξεθεμελίωμα της παραγωγικής βάσης της πατρίδας μας. 
Αυτοί οι δωσίλογοι που θάπρεπε να περάσουν από ειδικό δικαστήριο και να στηθούν στον τοίχο για εσχάτη προδοσία, βγαίνουν θρασύτατα στα τηλεοπτικά μέσα και παριστάνουν τους Μεσσίες. 
Ιδιαίτερα ο Πρωθυπουργός μας που ως υπουργός Εξωτερικών τότε, υπέγραψε η διάλυση ης Γιουγκοσλαβίας, και μας προέκυψαν τα Σκόπια ως Μακεδονία,, με επεκτατικές διαθέσεις, αφού οι αλητήριοι ηγέτες τους θέλουν να φέρουν τα όρια του κρατικού μορφώματος τους, στον Πλαταμώνα, θάπρεπε νάχει λογοδοτήσει γι’ αυτήν την προδοτική ενέργειά του, και όχι να μας παριστάνει τον  Γκιουλέκα 
Έχουμε και το ψυχοπαίδι της ΟΛΜΠΡΑΙΤ τον Γεώργιο τον Β  της γνωστής Αμερικανόδουλης οικογένειας που Πάπου προς Πάπου εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα προς ίδιον όφελος να μας ανακατώνει τ’ άντερα με τις παρόλες του. 
Ο Γεώργιος ο Β’ μας δημιούργησε νέο κόμμα, για να υπηρετήσει όπως δηλώνει από άλλο δρόμο τον Σοσιαλισμό!! 
Δεν ξέρω πως θα τολμήσουν να βγουν στα Μπαλκόνια και πως θα τους αντιμετωπίσει το όποιο ακροατήριο τους. Ευκαιρία είναι να κάνουμε κάποια κατανάλωση στους ήδη κατεστραμμένους παραγωγούς εσπεριδοειδών, και να τους ταράξουμε στον λεμόνο πόλεμο. Δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία δουλειά να υπερασπιζόμαστε τους νεοναζί ης Ουκρανίας και να υφιστάμεθα τις συνέπειες από το εμπάργκο της Ρωσίας. 
Όσο για τον Αλέξη δεν μας πείθει ούτε η λογοδιάρροια του ούτε οι υποσχέσεις του. Ας μετρήσει πρώτα τα κουμπιά ης Αλέξηνας, και μετά να μας το παίςει “Ζορμπάς,,




Λιτόχωρο 3 Ιανουαρίου 2015                 Νίκος Κουκουτάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.