Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ποτάμι σε διαβούλευση με την Greenpeace και την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης.

Ανεργία και ανασφάλιστη εργασία στη συνάντηση Ποταμιού – ΓΣΕΕ

Με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ αλλά και τους εκπροσώπους όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων της Συνομοσπονδίας συναντήθηκαν την Τετάρτη ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνεργάτες του.
Η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία και η ουσιαστική συμμετοχή του συνδικαλιστικού κινήματος στον πολιτικό διάλογο για την αντιμετώπιση της κρίσης, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που κράτησε δύο ώρες. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι αλλά και στις δυσκολίες που βρίσκει η ΓΣΕΕ στη δράση της.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Ποτάμι σε διαβούλευση με την Greenpeace και την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης 

Την Παρασκευή 5/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των συντονιστών των τομέων περιβάλλοντος και ενέργειας του Ποταμιού (Μαρίας Βιτωράκη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπάλλα) με στελέχη της Greenpeace (Νίκου Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Ιμπραήμ, Τάκη Γρηγορίου) και της Οικολογικής εταιρείας ανακύκλωσης (Φίλιππου Κυρκίτσου). Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για μια νέα-νέα ομάδα

Μια ομάδα συζήτησης στην πλατφόρμα του Ποταμιού δημιουργήθηκε από τους νεότερους εθελοντές του κινήματος. Σ’ αυτή την ομάδα μπορούν να συμμετέχουν εθελοντές και φίλοι από 16 έως 30 ετών.
Αν θες να συμμετέχεις, στείλε μας στο info@topotami.gr τα στοιχεία σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το ρουσφέτι ποτέ δεν πεθαίνει

(και οι πελατειακές σχέσεις επίσης)
Η κρίση έχει λιγοστέψει τα ρουσφέτια και το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας είναι αναγκασμένο πλέον να κάνει «χάρες» μόνο στα «πολύ δικά μας παιδιά».
Ο Αύγουστος πάντως, ο αγαπημένος μήνας των πολιτικών ρουσφετολόγων, έδωσε τη δυνατότητα σε δύο υφυπουργούς (έναν του ΠΑΣΟΚ και έναν της Νέας Δημοκρατίας) να επιστρέψουν στις χρυσές μέρες του παρελθόντος και να καταγράψουν νέες επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Συνάντηση Σ. Θεοδωράκη με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ι. Βρούτση‏

Ενημέρωση για σημαντικά θέματα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας έλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του σε σημερινή συνάντηση με τον κ. Βρούτση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.