Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας στην Γιαγκοντίνα της Σερβίας.


Με στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των Πιερικών επιχειρήσεων καθώς και την ανάπτυξη περαιτέρω φιλικών και εμπορικών σχέσεων με την πόλη της Γιαγκοντίνα της Σερβίας, το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στις 27-29 Νοεμβρίου.

Σε απάντηση της φιλοξενίας που δόθηκε προς τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς εκπροσώπους της Γιαγκοντίνα, όπου τον Αύγουστο του 2013 επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Πιερική αποστολή θα μεταβεί με τη σειρά της στην περιοχή έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Σέρβικη αποστολή που επισκέφθηκε τον Αύγουστο το Επιμελητήριό μας συμμετείχαν υψηλόβαθμα κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, επικεφαλής δημόσιων οργανισμών και κρατικών υπηρεσιών, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων καθώς και δημοσιογράφοι μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων και έντυπων μέσων ενημέρωσης της γειτονικής χώρας. Επικεφαλής της σέρβικης αποστολής ήταν ο κ. Dragan Markovic Palma, Πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένη Σερβία», το οποίο συμμετέχει στην Κυβέρνηση της Σερβίας, και Πρόεδρος της Τοπικής Κυβέρνησης της Γιαγκοντίνα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Πιερίας αποδεχόμενο σχετική πρόσκληση, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Γιαγκοντίνα και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του, που αναπτύσσουν δραστηριότητα στους παρακάτω αναφερόμενους κλάδους, να δηλώσουν συμμετοχή. Υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι δωρεάν.

Οι τομείς για τους οποίους υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον από την πλευρά της Γιαγκοντίνα είναι οι εξής:

  1. Ηλεκτρολογικό - ηλεκτρονικό υλικό (καλώδια, φωτιστικά, κλπ)
  2. Θέρμανση – ψύξη
  3. Ξυλεία – παραγωγή κάρβουνου - πέλλετ
  4. Παραγωγοί κρασιών – ηδύποτων / κάβες
  5. Μονάδες παραγωγής κρέατος
  6. Επιπλοποιία
  7. Αλουμινοπαραγωγοί
  8. Τυπογραφεία
  9. Τουριστικά γραφεία - πράκτορες


Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος και θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2351047274 (αρμόδια υπάλληλος: Χριστίνα Σιδηροπούλου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.