Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΚΡΙΜΑ

Διαβάζοντας την επιστολή — διαμαρτυρία του αγαπητού φίλου πρώην αναπληρωτή δημάρχου, και υποψηφίου δημάρχου στις πρόσφατες εκλογές, Γιώργου Φαρμάκη, αισθάνθηκα πραγματική έκπληξη και λύπη, για τις άδικες διαμαρτυρίες και τις πιο άδικες επικρίσεις του, για την δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση της οποίας ηγείται η συντρόφισσα και άξια παιδαγωγός Κατερίνα Κουρίτα.. 
Ο φίλτατος Γιώργος Φαρμάκης χρόνια και χρόνια διετέλεσε πρόεδρος στη αμαρτωλή Δ.Ε.Α.Λ. και αναπληρωτής Δήμαρχος του επί 20ετία τοπάρχη ης νότιας Πιερίας, Παπαθανασίου ο οποίος διαχειρίστηκε με τον πιο αδιαφανή τρόπο εκατοντάδες εκατομμύρια από τη Δ.Ε.Α.Λ και πολύ περισσότερα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τα πακέτα της Ευρωπαϊκής ένωσής χωρίς πότε κανείς από την πλειοψηφούσα παράταξη του κυρίου Παπαθανασίου όπως και ο φίλος Γιώργος να ψελλίσει και την πιο ήπια διαμαρτυρία.. Αυτά χωρίς άλλα σχόλια.. 
Όσο για ανίερες συμμαχίες ας ψάξει να τις βρει αλλού. 
Θέλω να θυμίσω σε όλους και στον κ Φαρμάκη , την δεύτερη Κυριακή την επαναληπτική ψηφοφορία του 1982 στην οποία ο γράφων με συντριπτική πλειοψηφία 42,2% βρέθηκε στην αντιπολίτευση για ελάχιστους ψήφους, χάρη στην πράγματι ανίερη συμμαχία μεταξύ ολίγων φασιζόντων μελών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, και άλλων τόσων του υπερφίαλου ΠΑΣΟΚ στους οποίους πρωτοστατούσε ο Γιώργος Παπαθανασίου που ήταν και ο σκευορός της εκπαραθύρωσης μου αφού ετοίμαζε από τότε την άνοδο του στο δημαρχικό θώκο. 
Κάποιος ανώνυμος είπε. Το θράσος γεννά τυράννους!! 
Εγώ Θα πρόσθετα Το πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Νίκος 

Κουκουτάτσιος. 

Υ.Γ 
Την απάντηση και καλά πληρωμένη την έδωσε η συντρόφισσα Κατερίνα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό και της ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση. 
Ν.Κ.



[op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.