Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ VIDEO ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ OLYMPUS MARATHON ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ.


Ομιλία για τον Όλυμπο από τον συγγραφέα                  Παντελή Γιαννουλάκη
Η έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Σιάμου                   μέχρι τις 29 Ιουλίου
Προβολή art video στο χώρο της έκθεσης υπό την αιγίδα του Olympus Marathon 
Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Η Αγγελική Σιάμου, καταξιωμένη ζωγράφος με συμμετοχή σε πολλές ατομικές και συλλογικές  εκθέσεις ακόμα και του εξωτερικού  εκθέτει τα έργα της στη Δημοτική Πινακοθήκη Λιτοχώρου ( Αρχοντικό Γκουντέλια ) από τις 29-6-2013 έως και τις 29-7-2013.

Η θεματολογία της συγκεκριμένης έκθεσης είναι αφιερωμένη στον Όλυμπο και στα 100 χρόνια από την πρώτη ανάβαση. Η καλλιτέχνης εμπνέεται από τον περιβάλλοντα χώρο, αφού έχει επιλέξει το Λιτόχωρο ως τόπο διαμονής για την καλοκαιρινή περίοδο και όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, αλλά πολύ περισσότερο από τη διεθνούς εμβέλειας ακτινοβολία του Ολύμπου, το μυθικό και ιστορικό του φορτίο.

Ο Olympus Marathon, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση των αγώνων ορεινού τρεξίματος  Olympus Marathon και Χειμωνιάτικος Ενιπέας προβάλλει με δράσεις- εκδηλώσεις και την πολιτιστική του ταυτότητα στα δρώμενα του τόπου μας.

Η εκδήλωση προβολής art video με τίτλο «Φως Ολύμπου» που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του ΟΜ 2013 αναβλήθηκε  λόγω  διάφορων παραγόντων.  Η Οργανωτική Επιτροπή του ΟΜ τηρώντας τις υποσχέσεις της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας καλέσει στην εκδήλωση προβολής του art video στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Γκουντέλια  στις 21:00  την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει ομιλία από τον ιδιαίτερα γνωστό συγγραφέα και εκδότη Παντελή Γιαννουλάκη με θέμα τον Όλυμπο.
                                                                                               Από την Οργανωτική Επιτροπή

                                                                                                             του ΟΜ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.