Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Κώστα Κουκοδήμου με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας




Τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρη Φώτη και τον Γ.Γ. κ. Παλάσκα Μιχαήλ συνάντησε ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την προστασία του πολίτη, τα προβλήματα των αστυνομικών, την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της Πιερίας.

Τα θέματα που έθεσε η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας αφορούσαν την ανάγκη για κάλυψη των πολλών κενών οργανικών θέσεων με νέους αστυνομικούς, την άμεση κατάρτιση και ψήφιση του νέου μισθολογίου, την οικονομική εξαθλίωση του αστυνομικού, καθώς και το φρένο που πρέπει να μπει στην κατασπατάληση των αστυνομικών δυνάμεων.

Έθεσαν επίσης το θέμα του εκλογικού επιδόματος για το οποίο ο κ. Κουκοδήμος τους ενημέρωσε πως ήδη προωθήθηκε στη βουλή διάταξη των δυο συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να πάρουν εκλογικό επίδομα οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Κουκοδήμος από την πλευρά του τόνισε πως η αύξηση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την οικονομική κρίση, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, προκαλεί αβεβαιότητα για το αύριο και ανησυχία για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας τους.
Ως εκ τούτου, τόνισε, η πολιτεία έχει χρέος να προστατεύει τους πολίτες και να εγγυάται την Εσωτερική Ασφάλεια από τη συνεχώς διογκούμενη και μεταλλασσόμενη εγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.