Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το “Relaunching Europe” έρχεται Θεσσαλονίκη!


Το “Relaunching Europe” έρχεται Θεσσαλονίκη! #RelaunchEU
Ένα νέο ξεκίνημα για την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους Σοσιαλδημοκράτες

Tο “Relaunching Europe”, η πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου με μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης «Αποθήκη Γ» και θα αναζητήσει μέσα από διεξοδικό διάλογο, ιδέες και προτάσεις που να οδηγούν στην έξοδο από την κρίση.

Σύντομες εισαγωγικές ομιλίες θα κάνουν ο Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Hannes Swoboda και ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Την εκδήλωση θα κλείσει η ευρωβουλεύτης του ΠαΣοΚ κι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Συλβάνα Ράπτη.

Στο πάνελ των πολιτικών θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάνννης Μπουτάρης, ο Ευρωβουλευτής του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος Liem Hoang Ngoc, ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ Μιχάλης Κούτρας κ.α.

Καινοτόμες ιδέες και την εμπειρία τους θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων οι: Μάρκος Βερέμης (Upstream), Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου (TEDxAthens, Nest Media, Found.ation), Δημήτρης Ρηγόπουλος (Καθημερινή), Νίκος Φιλίππου (πρώην καλαθοσφαιριστής και μάνατζερ της εθνικής ομάδας), Τάσος Φλάμπουρας (Aventurine) και Melanie Ulyatt (One to One Support Services). 

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.