Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ.


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. 

ΛΙΓΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΛΙΓΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
 Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΗΘΙΚΑ.

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.


1 σχόλιο :

  1. Έχεις πάει ποτέ στο ...Μεξικό? στην Μαδαγασκάρη? στην Αϊόβα των ΗΠΑ? αλλα και να μην έχεις πάει.... κανε μια βόλτα στο google και πες μας ξανα αντικειμενικά ποια είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο. Δε βαρέθηκες ακόμα το ίδιο παραμύθι για την τόσο μοναδική χώρα που είναι σκέτα σκατά; Οκ άρχισε τώρα να φωνάζεις τώρα για το πόσο μειοδότης είμαι... και συνέχισε εσύ το ρπόγραμμά σου αλλα θυμήσου ότι εκτός απ όλα αυτά που λες, εμείς θέλουμε να μάθουμε γιατί πέθανε ο διοικητής του ΙΚΑ στα σκαλιά της γκόμενας, τι ελεγε ο Ζαχόπουλος για οτν Καραμανλή και τους άλλους αρχηγούς, γιατί ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν άγγιξε την υπόθεση ή ποιοι τα πήραν για το C 4 I. Καιμετά πες μας κι έναν καλό λόγο γιατί θα πρέπει να εμπιστευθεί αυτός ο λαός ΞΑΝΑ τα δυο πρωην μεγάλα κόμματα, που έφτασαν πια να συμφωνούν σε όλα. Δεν έχουμε τόσο σύντομη μνήμη, πολιτευτάκια... και ξέρουμε ποια είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο. Τη λένε Γη και είναι ήδη πολύ μικρη για απατεώνες. Άντε...γράψε τώρα κανα αποκαλυπτικό με αποκλειστικές πληροφορίες για το ότι είσαι ο έκτος στη λίστα (του ΠΑΣΟΚ? μήπως κάποιο άλλο κόμμα κάνει χαρακίρι να σε έχει?... μας τρώει η αγωνία για το αν εκλεγείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.