Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ευχαριστηριο προς τους πολίτες της Πιερίας από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο ΟΦΙΔΗ.




    Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους τους συμπολίτες μου που επέλεξαν την παράταξη μας και με τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε μαζί έναν ωραίο, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου έπρεπε να κάμψουμε τον άκρατο λαϊκισμό και τη δημαγωγία που παραμόρφωναν συστηματικά την πραγματικότητα και αλλοίωναν το ιστορικό διακύβευμα. Με όλους αυτούς τους πολίτες εκφράσαμε κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, δεχθήκαμε την κριτική, ακόμη και την οργή τους, ασπαστήκαμε τις επιφυλάξεις και τους όρους τους, ωστόσο στο τέλος συμπορευτήκαμε και έχουμε πια σφυρηλατήσει στενούς πολιτικούς δεσμούς, που προιωνίζονται μια ειλικρινή βάση για την αναδημιουργία της παράταξης και του τόπου μας.
    Η πλειοψηφία του λαού μας, βέβαια, αποφάσισε διαφορετικά και η απόφασή του αυτή είναι απόλυτα σεβαστή, αφού η βούλησή του είναι εξ ορισμού υπεύθυνη πράξη.
    Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους ψηφοφόρους την παράταξης μου αλλά και τους πολίτες της Πιερίας που έκαναν μια άλλη επιλογή σε αυτές τις εκλογές πως θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.