Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΟΥ



  • Δίνουν ηχηρό μήνυμα σε όσους μιλούν για αδιαφορία της νεολαίας
  • Νέοι επιχειρηματίες από την Πιερία μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες τους
  • Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση»

«Με την εντυπωσιακή συμμετοχή σας σήμερα, αποδεικνύετε ότι η νεολαία ξέρει να συμμετέχει ουσιαστικά».
Με την φράση αυτή υποδέχτηκε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου τους νέους απ’ όλη την Πιερία που συμμετείχαν στην εκδήλωση με θέμα την νεανική επιχειρηματικότητα.
«Όταν οργανώναμε αυτή την εκδήλωση με τους συνεργάτες μου θέλαμε να ξεφύγουμε από την «πεπατημένη» και να κάνουμε μια συνάντηση ουσιαστική. Η παρουσία σας δικαιώνει την προσπάθειά μας και ελπίζουμε να φύγετε από εδώ έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Είναι μια από τις λίγες φορές που γίνεται οργανωμένος διάλογος στον οποίο νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες της περιοχής μεταφέρουν την εμπειρία τους σε νέους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να τολμήσουν επιχειρηματικά.
Η κα Μίχου παρουσίασε το πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τίτλο «Νέα Γενιά σε Δράση» που στόχο έχει την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα ΙΙ» με προϋπολογισμό 50.000.000€ για υφιστάμενες επιχειρήσεις που αναμένεται να προκηρυχθεί τις επόμενες μέρες.
Κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση είχε ο κ. Σταύρος Αποστόλου, νέος επιχειρηματίας από την Κατερίνη, ο οποίος δημιούργησε μαζί με 3 ακόμα άτομα εταιρεία κατασκευής pellet (καύσιμη ύλη – φιλική προς το περιβάλλον – η οποία αποτελεί προϊόν βιομάζας).
Ο κ. Αποστόλου περιέγραψε τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες που συνάντησε από την στιγμή που συνέλαβε την επιχειρηματική ιδέα μέχρι και σήμερα.
Στην συνέχεια η κα Μίχου μαζί με τον κ. Αποστόλου απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού και ακολούθησε διάλογος.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Στο περιθώριο της εκδήλωσης η κα Μίχου αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στις επιτυχίες των αθλητικών συλλόγων της Πιερίας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους σε κατηγορία και συγκεκριμένα:
  • στην Ανδρική Ομάδα Βόλλεϋ της Νίκης Αιγινίου για την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία,
  • στην Ποδοσφαιρική Ομάδα του Ατρόμητου Κατερίνης για την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και
  • στις ποδοσφαιρικές Ομάδες ΑΕ Περίστασης και Ταύρος Ελάφου για την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
«Μας κάνετε υπερήφανους και μας υπενθυμίζετε με τον καλύτερο τρόπο ότι χρέος της πολιτείας είναι να στηρίζει τον αθλητισμό, να στηρίζει τους νέους ανθρώπους.
Ήδη έχουμε εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στο Β’ Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης και αγωνιζόμαστε για την επισκευή της στέγης στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου».
Παράλληλα, η κα Μίχου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πιερικό που παλεύει για την άνοδο στην «Superleague» και στον Πιερικό – Αρχέλαο που δίνει την δική του μάχη στην Α2 Μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.