ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ blog neaolympos.


Δόξα Λιτοχώρου – Φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών του δήμου μας

Στόχος: Το κύπελλο ήθους και η άνοδος σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ 2011-2012

ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Κ15

ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Κ14

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΤΜΗΜΑ PRO-ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ 4ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ Μια ομάδα παράδειγμα ήθους που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στο Πιερικό Ποδόσφαιρο μόνο με νέους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος είναι η μοναδική ομάδα που πέρυσι κέρδισε το βραβείο ήθους ενώ φέτος δέχτηκε μόνο δύaο κίτρινες κάρτες. Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών είναι 14-17 ετών! Δεν είναι τυχαίο ότι από τη νεανική αυτή ομάδα δύο ποδοσφαιριστές της έχουν επιλεγεί ήδη τις εθνικές παιδικές ομάδες. Ο Κλιγκόπουλος Δημήτριος στην κατηγορία Κ15 και ο Μάνος Κώστας στην κατηγορία Κ14!!! Η Δόξα Λιτοχώρου ιδρύθηκε το 1983 και γιορτάζει φέτος 30 χρόνια. Και βάζει μεγάλο στόχο: Το κύπελλο ήθους και η άνοδος στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες. Τις φιλοδοξίες αυτές θέλει να πραγματοποιήσει το διοικητικό συμβούλιο που το απαρτίζουν οι: Δημόπουλος Ορέστης Πρόεδρος, Τηλέγραφος Αχιλλέας Αντιπρόεδρος, Καρυοφύλλης Θεόδωρος Γραμματέας, Μπαλαμπάνης Ιωάννης Ταμίας, Λέινας Απόστολος Γενικός Αρχηγός και Μπατζέλας Παναγιώτης υπεύθυνος Ακαδημιών. 


Όμως το μεγάλο στοίχημα είναι να συγκεντρωθούν ταλέντα (οι γεννημένοι το 1998, 1999 και 2000) για να σχηματίσουν την ομάδα του μέλλοντος!!! Για αυτό το σκοπό έχουν γίνει επαφές με γονείς αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία της Νότιας Πιερίας και η φιλόδοξη αυτή ιδέα βρίσκει υποστηρικτές. 

Η συστηματική προπόνηση από 4 προπονητές στο δημοτικό στάδιο «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» στο Λιτόχωρο και στα άλλα δημοτικά γήπεδα των ομάδων από την μεγαλύτερη κατηγορία μέχρι την ΤΖΟΥΝΙΟΡ, η συστηματική παρακολούθηση των μικρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από το τμήμα σκαουτινγκ, ενισχύει την άποψη ότι εδώ πάει να γίνει κάτι σπουδαίο.


ΕΚΚΛΗΣΗ 


Καλούνται οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1998, 1999 και επιθυμούν να ενταχθούν στην κύρια ομάδα της Δόξας Λιτοχώρου να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

Λέινας Απόστολος Γενικός Αρχηγός: 6934806128
Μπατζέλας Παναγώτης Υπεύθυνος Ακαδημιών: 6971906061

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.