Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Μ. Μίχου: «Όταν οι Γυναίκες συμμετέχουν, η Πολιτική αλλάζει»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Μ. Μίχου: «Όταν οι Γυναίκες συμμετέχουν, η Πολιτική αλλάζει»

Πλήθος γυναικών έσπευσε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην υποψήφια Βουλευτή Πιερίας του ΚΙΝΑΛ Μαρία Μίχου στην εκδήλωση – ομιλία που διοργάνωσε για τις γυναίκες, το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου.
Η κα Μίχου υποδέχθηκε μία προς μία τις φίλες της, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις για την πολιτική και την κοινωνική επικαιρότητα.
«Ως γυναίκα νοιώθω τιμή και περηφάνια να συμμετέχω σ’ αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και όπως καλά γνωρίζουμε όταν οι γυναίκες συμμετέχουν, η πολιτική αλλάζει», είπε στο ξεκίνημα της  ομιλίας της και σημείωσε ότι «η 7η Ιουλίου θα καθορίσει την πορεία μας, θα δώσει λύσεις ή θα διαιωνίσει προβλήματα. Προτεραιότητα για το Κίνημα Αλλαγής είναι η αύξηση και η δίκαιη κατανομή του πλούτου, ώστε να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες».
Σχετικά με την υποψηφιότητά της ανάφερε: «η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής έγινε μετά από πολύ σκέψη με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, γνωρίζοντας σε βάθος τις δυσκολίες και τα προβλήματα του τόπου.

Είμαι γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, επιστήμονας, εργαζόμενη και παραμένω εδώ, πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Συνεχίζω να προσπαθώ για να έρθουν καλύτερες ημέρες. Συνεχίζω τον ίδιο δρόμο με εντιμότητα, ηθική, εργατικότητα και δυναμισμό γιατί πιστεύω στην πολιτική των αξιών, των πράξεων και των αποδείξεων. Στόχος μου είναι η επίλυση των  προβλημάτων  και όχι η  διαιώνισή τους. Μόνο  έτσι θα πιστέψουν και πάλι οι πολίτες στους πολιτικούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.