Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ



Ο Χρήστος Τζιουβάρας είναι Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός με καταγωγή από τον Παντελεήμονα Πιερίας. Αν και νέος, έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια την διάθεσή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τον τόπο του αφού, όντας 35 ετών, έχει ήδη υπάρξει δύο φορές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δίου – Ολύμπου και στην συνέχεια Αναπληρωτής και Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην «Οικονομία και Πολιτική στην σύγχρονη Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη» στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και στην «Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη» του τμήματος Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τώρα συστρατεύεται ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου.
Μέσα από τις παρεμβάσεις του συχνά τονίζει την ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, στρατηγική, στόχευση και σωστή αξιοποίηση των εργαλείων χρηματοδοτικών (Leader, ΕΣΠΑ, κλπ), θεσμικών, χωροταξικών, νομικών, τεχνολογικών που μας παρέχονται  και που χρειάζεται η Πιερία ώστε να αποδώσουν καρπούς τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει ως Νομός, αλλά και τον καταλυτικό και συντονιστικό ρόλο που μπορεί να έχει η Περιφέρεια για αυτόν το σκοπό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.