Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Με αφορμή το δημοσίευμα του ΝΤΕΛΑΛΗ για τα σκουπίδια - ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ






Συνδημότισσες και συνδημότες,
για μια ακόμη φορά γίναμε θεατές σε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα με θύμα τον Όλυμπο και την υγεία των κατοίκων του δήμου μας!

Το χθεσινό δημοσίευμα του "Ντελάλη" έρχεται να προστεθεί σε άλλα αντίστοιχα ρεπορτάζ της "Εφημερίδας του Όλυμπου" που κατά καιρούς ανέδειξαν τις πλημμελείς και εγκληματικές τακτικές στην αποκομιδή των απορριμμάτων, που περιλαμβάνουν: παράνομους χώρους μεταφόρτωσης, απόθεσης, ταφής, αλλά και καύσης σκουπιδιών σε διάφορα σημεία του δήμου μας.
Γνωρίζουμε ότι ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει γνώση και ερευνούν και αυτό το συμβάν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις, στο κοντινό παρελθόν, έπραξαν ανάλογα και κινήθηκαν νομικά κατά των υπευθύνων.
Καλούμε τον κ. Δημόπουλο και όλους όσοι διοίκησαν πλάι του και από καίριες θέσεις, να απαντήσουν με ειλικρίνεια στους συνδημότες μας αν γνώριζαν για τις απαράδεκτες αυτές τακτικές που εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Αλήθεια θα απαντήσει κανείς τους ή θα αρκεστούν στην γενικόλογη καταδίκη του γεγονότος, στην "άγνοια" τους, στην "αφέλεια" τους και άλλες φθηνές δικαιολογίες για ανθρώπους που μέχρι "χθες" συνδιοικούσαν μαζί με τον κ. Δημόπουλο απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του;
Φοβόμαστε πως όχι! 
Πέρα όμως από την απερίφραστη καταδίκη όλων αυτών των επιζήμιων και παράνομων τακτικών όλοι εμείς που στελεχόνουμε την "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ" δεσμευόμαστε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά!

Η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ" είναι η μόνη δημοτική παράταξη που μίλησε για πλήρη αλλαγή του μοντέλου καθαριότητας στο δήμο μας, με εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων, όπως συμβαίνει στους δήμους της Δ. Μακεδονίας και δεσμεύεται για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του από την επόμενη μέρα ανάληψης της διοίκησης του Διού - Ολύμπου!

Φαρμάκης Αστέριος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου

Πηγή φωτογραφικού υλικού: https://odelalis.gr/perivallontiko-egklima-stoys-propodes-…/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.