Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Κατερίνη : Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» – Ομιλητής ο Γιάννης Μανιάτης«Προετοιμάζοντας το μέλλον της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης – συζήτησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», παρουσίασε το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης.

Τους ομιλητές καλωσόρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κωνσταντίνος Κιτιξής, ενώ το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία» παρουσίασε ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, που μαζί με τους Μανώλη Κοσμαδάκη, Νίκο Πασχαλούδη, Χρήστο Τζιουβάρα, Δημήτρη Μαυροειδή ,και τον κ. Κιτιξή εργάστηκαν για την κατάρτισή του.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον συνδυασμό τού κ. Παπαστεργίου κατά αλφαβητική σειρά , είναι οι εξής: Αποστόλου Μηνάς, Βαριανίτη Παγώνα, Καραγιώργη Καλλιόπη, Μαυροειδής Δημήτρης, Οφείδης Σάββας,Παπαμίχου Ειρήνη, Τζιουβάρας Χρήστος και Ζιμπίλας Ζαχαρίας.


Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος φίλων ,στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.