Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Αστ. Φαρμάκης:
«Υπόσχομαι έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου πρωταγωνιστή.
Ζητώ να στηρίξετε την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, την αξιόπιστη ομάδα»














ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
Αστ. Φαρμάκης:
«Υπόσχομαι έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου πρωταγωνιστή.
Ζητώ να στηρίξετε την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, την αξιόπιστη ομάδα»
Με κυρίαρχο σύνθημα «Ένας Δήμος Ισχυρός για Όλους», ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψηφίους Συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Bomo Olympus Grand Resort» στην Λεπτοκαρυά, το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, ο κ . Φαρμάκης ευχαρίστησε το πολυπληθές ακροατήριο για τη στήριξή τους και έστειλε, εν μέσω ένθερμων χειροκροτημάτων, μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας για την αλλαγή στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.
«Στέκομαι ενώπιόν σας και θέλω να σας δώσω μια διαβεβαίωση. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, να γίνουμε πρωταγωνιστές. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, με ανιδιοτέλεια και επιμονή για την πρόοδο του Δήμου μας, στην ολότητά του. Η πλούσια ιστορία μας, ο μύθος μας, επιβάλλεται να διαδοθούν ανά τον κόσμο και να γίνουμε τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής», διαμήνυσε ο κ. Φαρμάκης κι επισήμανε ότι οι προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού του απαντούν σε όλα τα καίρια προβλήματα, τις αγωνίες και τις προσδοκίες των δημοτών.
Πέντε Προγραμματικοί Άξονες για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους
Αναδιοργάνωση – Ανάπτυξη για Όλους – Ένας Δήμος για τον Δημότη – Διαφάνεια και Δημοκρατία – Προστασία του Περιβάλλοντος είναι οι πέντε βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού.
«Το πρόγραμμά μας είναι προϊόν στρατηγικού σχεδιασμού. Είναι ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο, προωθεί καινοτόμες λύσεις σε χρόνια προβλήματα και αιτήματα, ενώ ο Δημότης έχει κυρίαρχο λόγο και ρόλο», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.
Ανεξάρτητοι, Έντιμοι, Ανιδιοτελείς
Μιλώντας για το ανθρώπινο δυναμικό του συνδυασμού, ο υπ. Δήμαρχος τόνισε: «Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Δίου - Ολύμπου έρχεται να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και την εμπιστοσύνη στη σχέση Δήμου – Δημότη. Αποτελούμενη από ανθρώπους άφθαρτους, με ήθος και ανιδιοτέλεια, προερχόμενους από όλο το φάσμα της γεωγραφίας του Δήμου, θέλει και μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επόμενη μέρα σημαίνει σκληρή δουλειά, συνολική συνεργασία με διαφάνεια, όραμα, σχεδιασμό και οργάνωση. Πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε έναν ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αυτό είναι το κυρίαρχο σύνθημά μας! Αυτό είναι το όραμά μας! Θα το υπηρετήσουμε με κάθε κόστος».
Παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων
Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο κ. Φαρμάκης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού. Αναφερόμενος στα τοπικά συμβούλια υπογράμμισε: «σεβόμενοι εκ του νόμου τον διαχωρισμό της εκλογής των τοπικών συμβουλίων με εκείνο του δημοτικού συμβουλίου δεν προσπαθήσαμε να χειραγωγήσουμε τις τοπικές κοινωνίες, αφήνοντας το χώρο για να μπορέσουν να αυτοοργανωθούν πολιτικά. Δυστυχώς, δεν έπραξαν ανάλογα και οι ανθυποψήφιοί μας, για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους ή γιατί δεν «έπιασαν» το νόημα του νέου νόμου. Η αυτοοργάνωση των τοπικών κοινωνιών είναι η αφορμή εκείνη που θα μπορέσει να δημιουργήσει νέες γενιές ανθρώπων άξιων για την τοπική αυτοδιοίκηση με διαδικασίες δημοκρατικές και διαφανείς. Η έκφραση της βούλησης των τοπικών κοινοτήτων πρέπει να χρήζει τον σεβασμό όλων μας. Το τοπικό ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Λιτοχώρου δεν αποτελεί εξαίρεση σε όσους βιαστούν να μας κρίνουν. Είναι προϊόν αυτοοργάνωσης που συμπλέει με τις αρχές και τις θέσεις της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού στην επίσημη ιστοσελίδα www.sympoliteia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.