Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ




Φίλες και φίλοι, 

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την τοπική αυτοδιοίκηση, καλούμαστε να δώσουμε την ευκαιρία σε μια νέα υπεύθυνη δημοτική αρχή που θα μας οδηγήσει με σταθερά βήματα σ’ ένα καλύτερο αύριο. Θα είναι τιμή να είμαι μέλος της. Πρέπει να ανταποκριθούμε με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να προτάξουμε το κοινό συμφέρον. 

Όπως γνωρίζετε, είμαι μέλος της τοπικής κοινωνίας και βρίσκομαι δίπλα σας, καθημερινά, στη γειτονιά, στο χωριό, στο Δήμο. Μαζί αγωνιστήκαμε μέσα από συλλόγους και εθελοντικές δράσεις για προσφορά στον κάθε συνάνθρωπό μας . Μαζί στις συζητήσεις, στους προβληματισμούς και στις αγωνίες για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. 

Ήλθε η ώρα για δημιουργικές κινήσεις μεγαλύτερης κλίμακας και αξίας. 

Και πάλι μαζί θα δράσουμε, μαζί να χαράξουμε μια σύγχρονη στρατηγική και με ορθολογικό σχεδιασμό –κοινής αποδοχής– να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. 

Σας κοιτώ με καθαρή ματιά και ζητώ να μου δώσετε την ψήφο σας για να την μετατρέψω σε δύναμη ώστε να διεκδικήσω το καλύτερο, για το συμφέρον αυτού του τόπου. Σκοπεύω να αξιοποιήσω κάθε πρωτοβουλία και πρόταση του καθένα σας, μέσα από ανοικτές τοπικές συνελεύσεις, ώστε υπεύθυνα να συναποφασίσουμε το μέλλον αυτού του ευλογημένου τόπου. 

Ζητώ την ψήφο σας γιατί: Διαθέτω την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά. Έχω τη δύναμη και την θέληση να εργαστώ σκληρά και να αφοσιωθώ στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Έχω εργαστεί, στον ιδιωτικό τομέα, όπου μαθαίνεις να αγωνίζεσαι. Εργάζομαι στο δημόσιο τομέα και γνωρίζω τον τρόπο να ξεπερνάς τις δυσκολίες. 

Για μένα η ενασχόληση με τα κοινά θα είναι καθημερινή μάχη για τα συμφέροντα του τόπου και όλων των πολιτών. 

Σας καλώ να βάλουμε τους στόχους,και με την υπόλοιπη δημοτική ομάδα υπό τις οδηγίες του Α. Φαρμάκη να είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Ζητώ την ψήφο σας για να διεκδικήσουμε Όσα μας αξίζουν. 

Τώρα, Μαζί, Στην Πράξη… 

ΠαπαστάμουΑθανάσιος 

Υποψήφιος Δημοτικός ΣύμβουλοςΔήμου Δίου-Ολύμπου Με τη «Συμπολιτεία Δίου-Ολύμπου» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.