Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"















  Τα Nέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, στο οικογενειακό κέντρο “ΕΡΑΤΩ” στο Λιτόχωρο.
     Από νωρίς χορωδοί, πρώην χορωδοί, μέλη και φίλοι της Χορωδίας μας κατέκλυσαν την πολύ ωραία αίθουσα του κέντρου “ΕΡΑΤΩ”.
     Στην αρχή του χορού ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας Παναγιώτης Χρυσικός, απηύθυνε χαιρετισμό, ευχήθηκε στους παρισταμένους και έκανε συνοπτική ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της Χορωδίας.
     Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Δίου-Ολύμπου Λίτσα Μόχλα, η πρώην βουλευτής και νυν υποψήφια βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος και Στέργιος Φαρμάκης. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων του Λιτοχώρου, καθώς και ο μαέστρος της χορωδίας μας  Ευθύμιος Μαυρίδης.                     
      Δεν έλειψαν και οι μεταμφιέσεις μεταξύ των χορωδών και θαμώνων, δίνοντας μια χαρούμενη νότα Αποκριάς.
     Όλοι ευχαριστήθηκαν το καλό φαγητό και ποτό, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του κέντρου “ΕΡΑΤΩ”, χόρεψαν και διασκέδασαν και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους μουσικούς: 
Κώστα Βλέτση-  τραγούδι, Κωνσταντίνα Δεγρένη -τραγούδι 

Δημήτριο Στάθη - κλαρίνο 
Νίκο Στάθη - πλήκτρα
Γιώργο Δημόκα - μπουζούκι 
που παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο και κεφάτο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετοχή είχε και ο χορωδός μας Νίκος Φαρμάκης, που ερμήνευσε αρκετά τραγούδια.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας μας,  ευχαριστεί πολύ, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.