Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΖΟΡΜΠΑΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!



 Στην Αίθουσα του Πολυκλαδικού Λυκείου Κατερίνης παρουσιάστηκε την Τετάρτη 20/2/2019 από την Χορωδία Λιτοχώρου (Ιδρυμα Σακελλαρίδη) και το Λύκειο Λιτοχωρου σε συνδιοργάνωση με τον Δημο Κατερίνης η παράσταση "Ζορμπας". 
 Η παράσταση απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού της Κατερίνης. Στο ξεκίνημα της παράστασης ανακοινώθηκε κι επισήμως η πολυ τιμητική πρόσκληση για την Χορωδία Λιτοχώρου από την Βασίλισσα Σοφία, με σκοπό να παρουσιαστεί και στην Ισπανια η παράσταση Ζορμπάς. 
 Η Χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη Λιτοχώρου με δελτίο τύπου ανέφερε τα εξης: "Η Χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη Λιτοχώρου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κατερίνης για την πρόσκληση του και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της παράστασης. Συγχαίρει θερμά: -τους σολίστες Χαρίση Γιάννη, Χαρπαντιδου Αφροδίτη, Σάββα Δήμητρα -τους χορωδούς και μουσικούς -τους ηθοποιούς -τον μαέστρο και σκηνοθέτη Σάλτα Χρήστο. 
 Η περιοδεία συνεχίζεται σε Ισπανία, Ουγγαρία, Κύπρο και στην Ελλάδα σε Τρίπολη, Καλαμάτα, Στυλίδα και σε πολλά ακόμη μέρη που δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμη, ξεκινώντας από την Τρίπολη στις 30 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.