Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Κώστα Καπελίδη.



Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Στην παρούσα ασταθή συγκυρία που βιώνουμε είναι επιτακτική η ανάγκη δομικών , κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών οι οποίες θα πρέπει να ξεκινήσουν από τον πυρήνα της κάθε ελληνικής κοινωνίας.                                
Κι αυτοί οι πυρήνες είναι οι γειτονιές και οι ευρύτερες τοπικές κοινωνίες όπως τα χωριά μας.  Όπως το Λιτόχωρο αλλά και όλα τα χωριά του Δήμου Δίου- Ολύμπου από την Ν. Εφεσσο ως τους Νέους Πόρους.
                                                                                                                              
 Για να αλλάξουμε την κατάσταση στην Ελλάδα , πρώτα θα αρχίσουμε από αυτές τις μικρές τοπικές κοινωνίες μας. Πρώτα θα συμμαζέψουμε και θα νοικοκυρέψουμε αυτές. Γιατί σ’αυτές μεγαλώσαμε και αυτές αγαπάμε.
                                                                                                                        
Και οι πρώτοι που θα πρέπει να ασχοληθούμε μ’αυτό το έργο είμαστε οι νεότεροι κι ας μας λείπει η εμπειρία.  Εχουμε όμως γνώσεις και διάθεση. Μ’αυτές τις σκέψεις σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημοτικού συμβούλου στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Δίου-Ολύμπου» και ο οποίος έχει επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον έμπειρο και άξιο Αστέριο Φαρμάκη.
                   
Ζητώ την στήριξή σας , υποσχόμενος ότι , εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο που θα κληθώ να φέρω εις πέρας.

Κώστας Καπελίδης                  
Αστυνομικός – Φοιτητής Οικονομικών και Ναυτιλιακών Σπουδών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.