Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ»...



Στην κατάμεστη αίθουσα του πρώτου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, έδωσε η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» τις δύο πρώτες παραστάσεις του έργου:
«ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ»...
    Η ομάδα  κατά ένα χρόνο ωριμότερη , καθήλωσε απο την πρώτη στιγμή το συγκεντρωμένο πλήθος παρουσιάζοντας μια εκπληκτική δουλειά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις επαγγελματικές παραγωγές.
  
Οι ιστορίες που εκτυλίσσσονται μέσα στο έργο, οι διάλογοι, τα τραγούδια, οι χορογραφίες, τα σκηνικά και τα κοστούμια και η ανεβασμένη υποκριτική ικανότητα των ερασιτεχνών ηθοποιών δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα
μέσα απ’την οποία διέρχεται παραστατικά όλο σχεδόν το φάσμα της επικαιρότητας  με τον τρόπο που τη βιώνει ο απλός λαός στην καθημερινότητά του.

Τα μηνύματα του έργου βαθιά, πολλαπλά και συγκεκριμένα και ο προβληματισμός που γεννούν δε μπορεί παρα να είναι γόνιμος και δημιουργικός.

Το Σάββατο 26 Μαΐου, στην αίθουσα του πρώτου δημοτικού σχολείου στις 7.30μμ, θα δοθεί μία τελευταία παράσταση για όσους δεν έχουν προλάβει να δούν το έργο αλλά και για εκείνους που θέλουν να το ξαναδούν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν οτι το έργο δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Πλήρες φωτογραφικό υλικό της παράστασης θα δημοσιευθεί μετά τις 26 Μαΐου.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
[opb][op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.