Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ»





Επισκέψεις σε φορείς του Νομού Πιερίας πραγματοποίησε την Παρασκευή κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με τους Γιάννη Μανιάτη – πρώην Υπουργό και Βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ., Γιάννα Παναγοπούλου – εκπρόσωπο από το ΠΟΤΑΜΙ και Πασχάλη Τόσιο – μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΔΗΣΟ, εν όψει του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που έχει εξαγγελθεί για τις 16-17-18 Μαρτίου.

Ξεκινώντας από τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού, Βαγγέλη Λαγδάρη, συζητήθηκαν ζητήματα αποκέντρωσης και περιφερειακής ανάπτυξης, η σπουδαιότητα του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας, καθώς επίσης και ζητήματα του Βόρειου Δήμου του Νομού μας.

Στο Επιμελητήριο Πιερίας η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την επιχειρηματικότητα, προβλήματα και προοπτικές, ενώ ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα θέματα της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Χατζηχριστοδούλου δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στην «μετανάστευση» των επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες με ευνοϊκότερους όρους για την επιχειρηματικότητα, καθώς επίσης και σε ζητήματα οργάνωσης του κράτους και των ελέγχων γύρω από τα ζητήματα του εμπορίου και του παραεμπορίου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και συζήτηση με την Πρόεδρο αυτού κα Δέσποινα Κωνσταντίνου, η οποία επικεντρώθηκε στο ζήτημα της προστασίας των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, ενώ υπερτόνισε την ανάγκη για μία πολιτική που έχει στο επίκεντρό της των άνθρωπο, για να τονίσει ο κος Μανιάτης ότι είμαστε η Παράταξη που εφαρμόζει την Κοινωνική Ευαισθησία στην Πράξη.

Το πρόγραμμα επισκέψεων έκλεισε με Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Πιερίας και συζήτηση με το προσωρινό συντονιστικό, την εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων και με εκπροσώπους των κομμάτων και κινήσεων του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Πιερίας.



Από το προσωρινό συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας



17 Φεβρουαρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.