Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πλήθος Λιτοχωριτών της Θεσσαλονίκης και πολύ συγκίνηση στην παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσά μας Φιλολόγου κ. Δέσποινας Καρτσιούνα - Παπαζαχαρία.

 

 
































             Πλήθος Λιτοχωριτών της Θεσσαλονίκης και πολύ συγκίνηση στην παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσά μας Φιλολόγου κ. Δέσποινας Καρτσιούνα - Παπαζαχαρία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 25-2-2018, στη Στέγη μας, Μπιζανίου 44, στη Θεσσαλονίκη.
             Ο Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, ο Εκδοτικός Οίκος UNIVERSITY STUDIO PRESS και η Συγγραφέας παρουσίασαν το βιβλίο με τίτλο:

"Όπως φέρνει ο αγέρας θύμησες..."

            Ο Πρόεδρος κ. Κάκκαλος Θεόδωρος καλωσόρισε τη συγγραφέα, τους εισηγητές και τους συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας
            Το βιβλίο προλόγισαν οι:
κ. Φωτεινή Ντάβανου-Γερολόλιου, Φιλόλογος
κ. Νίκη Γιάνναρου- Κουκιώτη, Δασκάλα
             Επίσης για το βιβλίο μίλησε με θερμά λόγια και ο γιατρός- γυναικολόγος κ. Γιάννης Μπόντης, πρώην πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Η συγγραφέας, στην ομιλία της, ανέσυρε συγκινητικές μνήμες και ιστορικές αναφορές, που βίωσε η ίδια και το περιβάλλον της που είχαν άμεση σχέση με το Λιτόχωρο.
             Η παρουσίαση ήταν διανθισμένη με όμορφα Λιτοχωρίτικα και άλλα τραγούδια από τη Χορωδία μας, με τη διεύθυνση του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Κάκκαλου Θεόδωρου και το ακορντεόν του, ανεβάζοντας έτσι τη συγκίνηση των παρισταμένων, πολλοί από τους οποίους δάκρυσαν ακούγοντας μνήμες που ήταν και δικές τους!
             Παρόντα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που μόχθησαν για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια του κ. Λάζαρου Καναβούρα δώρισε ένα αναλόγιο για τον καλύτερο εξοπλισμό της Στέγης έτσι ώστε να διοργανώνονται όμορφες εκδηλώσεις.
            Και μετά τι άλλο; Τσίπουρα και τραγούδια πάλι! Γιατί ήταν Κυριακή και τις Κυριακές είναι όμορφα στο Σύλλογο!


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Κάκκαλος Θεόδωρος
Η Γεν. Γραμματέας, Καναβούρα Ελένη

[opb][op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.