Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Κατερίνα Νίκα Μάνου βραβεύτηκε με Α΄ Βραβείο από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών!















Το Α΄ Βραβείο απένειμε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην Κατερίνα Νίκα Μάνου για το βιβλίο της: "Όταν η σκηνή πλημμυρίζει με Φως!" στην κατηγορία παιδικού θεατρικού έργου  την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, 6 η ώρα το απόγευμα  (στην αίθουσα ΧΑΝ, Ακαδημίας 36, Αθήνα)  κατά την τελετή βράβευσης των διακριθέντων του Πανελλήνιου και Παγκύπριου λογοτεχνικού διαγωνισμού 2017.

 Το βιβλίο περιλαμβάνει 15 θεατρικές ιστορίες σε μουσική Μάριου Στράγκα, για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών. Όπως δηλώνει η συγγραφέας συγκινημένη, αφιερώνει το βραβείο της αυτό σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Λιτοχώρου που ζωντάνεψαν για πρώτη φορά τα θεατρικά του βιβλίου επάνω στη σκηνή.

Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών είναι το αρχαιότερο ελληνικό λογοτεχνικό σωματείο και μεταξύ των ιδρυτικών του μελών αναφέρονται: ο Κωστής Παλαμάς, ο Γ. Δροσίνης, ο Γ. Βιζυηνός, ο Άγγελος Σικελιανός, ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου ... και άλλοι σημαντικοί δημιουργοί της ελληνικής λογοτεχνίας.  


Στις φωτογραφίες ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Λευτέρης Τζόκας και ο σχολικός σύμβουλος κ. Χρήστος Γκόντζος παραδίδουν το βραβείο στη συγγραφέα.
[opb][op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.