Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Στηρίζουμε τους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε συνεργασία με φίλους της από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.
Οι πρώτες 5 παλέτες με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, παιδικά είδη και χαρτικά θα αποσταλούν την επόμενη Δευτέρα με την εταιρία PATSIOS Hellas Multi Trans η οποία έχει αναλάβει την δωρεάν μεταφορά τους.
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν τα παρακάτω είδη: Παιδικές τροφές, βρεφικές πάνες (μεγέθη 1έως 5), μωρομάντηλα, Χαρτικά είδη και είδη καθημερινής υγιεινής, τα οποία συγκεντρώνονται καθημερινά στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης 18:00 έως 21:00.
Σας παρακαλούμε να μην φέρετε κάτι παραπάνω από τα προαναφερθέντα είδη τα οποία μας ζητήθηκαν μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας.
ΥΓ: Εκκληση προς τα μέλη της ομάδας και κάθε ενδιαφερόμενο/η:
Θα συναντηθούμε την Παρασκευή 24.11.2017, ώρα 17:30 στον Καπνικό Σταθμό για να συσκευάσουμε τα υλικά που έχουν συγκεντρωθεί. Σας καλούμε να βοηθήσετε στη διαλογή των φαρμάκων (φαρμακοποιοί) και στην συσκευασία των υλικών.


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

  • Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube
[opb][op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.