Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Κάλεσμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από το Συνδυασμό Ευθύνης


Φίλες και Φίλοι Λιτοχωρίτες  δεν πρέπει να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς !!

Στο  σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο στις 31/10/2017 και ώρα 17:00 επανέρχεται μετά από αίτηση της αντιπολίτευσης το θέμα της «Ανάπλασης της οδού Αγίου Νικολάου»  Η υποτιθέμενη ανάπλαση ξεκίνησε στις 6-10-2017 δείχνοντας ότι οι αλλαγές θα σημάνουν την οικονομική καταστροφή του Λιτοχώρου ,παρά τις πολλαπλες μας μέχρι τώρα αντιδράσεις και αντιρρήσεις.
Η πλειοψηφία του Δήμου σύρεται από το υποτιθέμενο όραμα του Δημάρχου και πετάει 400.000,00 ευρώ χρήματα  από ιδίους πόρους για υποτιθέμενες αναπλάσεις !
Θέλουμε έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας! 
Να δαπανηθούν τα χρήματα με βάση τις προτεραιότητες ! Θέλουμε νέες θέσεις στάθμευσης και όχι κατάργηση των υφισταμένων !Θέλουμε περιμετρικό δρόμο ! Θέλουμε οδικό δίκτυο ! Θέλουμε υπογειοποίηση    των καλωδίων της ΔΕΗ ! Θέλουμε δίκτυο ύδρευσης και όχι να πίνουμε νερό από σωλήνες αμιάντου ! Θέλουμε να γίνουν αγωγοί ομβρίων ! Η Λογική πρέπει να βγεί μπροστά  και οι εμμονές να σταματήσουν .
Οι υποτιθέμενες αναπλάσεις πρέπει να σταματήσουν ……………….
Να είστε όλοι εκεί !! Η παρουσία σας και η φωνή σας μπορεί να ανατρέψει τις καταστροφικές εμμονές του  «οραματιστή» Δημάρχου.
         


Για τον Συνδυασμό Ευθύνης


Μόχλα Φαρμάκη  -Ευαγγελία 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.