Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης των συνδικάτων


Καλούμε τους εργαζόμενους από το εμπόριο, τις υπηρεσίες, την παραγωγή, τους άνεργους, να πάρουν μέρος το Σάββατο 24 Ιούνη στην Πανελλαδική κινητοποίηση στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης. Να εκφράσουμε οργανωμένα την αντίθεσή μας και να διαδηλώσουμε ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, την προσφυγιά.
Η παρουσία του ΝΑΤΟ στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή κάθε άλλο παρά παράγοντας σταθερότητας είναι για τους λαούς. Όπου πήγε το ΝΑΤΟ έσπειρε το θάνατο. Τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η σημερινή, μπλέκουν τη χώρα μας σε επικίνδυνα παιχνίδια, βάζοντας προμετωπίδα τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων.
4 δις ευρώ δίνει η ελληνική κυβέρνηση κάθε χρόνο στο ΝΑΤΟ, τη στιγμή που τσακίζει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. Δίνει το 2% του ΑΕΠ, όσο ακριβώς είναι και οι αιματηρές περικοπές.
Δε θα ματώνουμε για τα κέρδη τους!
Δεν έχουμε κανένα συμφέρον ούτε στην ειρήνη, ούτε στους πολέμους τους. Οι λαοί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας. Αντιθέτως, μας ενώνει το κοινό συμφέρον και η πάλη για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς αφεντικά. Όπλο μας είναι η αλληλεγγύη!
Το Σάββατο 24 Ιούνη συμμετέχουμε όλοι στην πανελλαδική κινητοποίηση στο Νατοϊκό Στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη. Λεωφορεία αναχωρούν από την κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 11πμ.Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6397111270 και 6976323079

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.