Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ «Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΡΑΤΙΟΥ» ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ





Μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν οι θεατές το Σάββατο βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Βροντούς.

Ο σκηνοθέτης Βροντινής καταγωγής (Θωμάς Βελισσάρης) ο ήρωας του έργου επίσης εκ Βροντούς καταγόμενος (Ευστράτιος) όπως και ο τόπος αναφοράς, η Βροντού Πιερίας.

Ο Ευστράτιος μεγαλωμένος στη Βροντού, ένα χωριό στους πρόποδες του Ολύμπου, παίρνει την απόφαση να αποκηρύξει το παρελθόν του και να διαγράψει την ιστορία του, όταν έφηβος εγκαταλείπει τον τόπο του για να αναμετρηθεί φιλόδοξα με τη ζωή.

Οι δέκα ηθοποιοί που ανέλαβαν να υποδυθούν χαρακτήρες κατοίκων της γενέτειρας του Ευστράτιου, αλλά και χαρακτήρες που βρέθηκαν στη μετέπειτα ζωή του, μέσα από τον προσωπικό τους ρόλο καθώς και του χορού, ανταποκρίθηκαν απόλυτα στον ήρωά τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, Βροντινούς και μη.

Πριν την παράσταση το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βροντούς, διοργανωτές της παράστασης, βράβευσαν τον συντοπίτη τους ηθοποιό, σκηνοθέτη, συγγραφέα και καθηγητή υποκριτικής Θωμά Βελισσάρη, ο οποίος κάνει αξιόλογη καριέρα στη Θεσσαλονίκη, με δικό του θέατρο, αλλά και στην Αθήνα συμμετέχοντας στο Εθνικό θέατρο. 
[opb][op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.