Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ






Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας πραγματοποίησε ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννης Μουρμούρας, το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Νικόλαος Μηλιώτης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, Νικόλαος Χουσουρίδης, Μαρίνος Αγγλέζης, Γεώργιος Μελετλίδης και Βασίλειος Ιωαννίδης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Μπασδάνης είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Μουρμούρα για την πορεία και το ρόλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.

Ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος εξέφρασε τη στήριξή του στο νέο δυναμικό της ξεκίνημα. Δήλωσε ότι οι Συνεταιριστικές Τράπεζες είναι νευραλγικό κομμάτι της οικονομίας και σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον της χώρας, αφού η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που υποστηρίζουν.

Ιδιαίτερη μνεία στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας έκανε ο κ. Μουρμούρας τονίζοντας ότι η αμεσότητα των σχέσεων μεταξύ Τράπεζας και Πιερικού λαού, η παροχή υπηρεσιών στην τοπική κοινωνία όπως η έκδοση εγγυητικών επιστολών, τη διαφοροποιούν και την αναδεικνύουν σε μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Ο κ. Μουρμούρας προχώρησε σε συμβουλές για τη βελτίωση της Τράπεζας και αναφέρθηκε στον οραματισμό που αναπτύσσεται για τις Συνεταιριστικές Τράπεζες. [opb][op12]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.