Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Νίκος Κουκουτάτσιος : ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο κυνηγητικός σύλλογος Κατερίνης σφόδρα ενοχλημένος από την δημοσίευση μου συμπαράστασης του κ. Μαμούρη που προσωπικά δεν γνωρίζω, και τον οποίο οι αξιότιμοι κύριοι κυνηγοί τον περνούν γενεές δεκατέσσερις, δεν αρκούνται σι αθεόφοβοι σε μία απλή κριτική και αναίρεση των τυχών αδίκων συμπερασμάτων μου, με εύλογα επιχειρήματα, αλλά με επιτίθενται με ταπεινούς χαρακτηρισμούς Που φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια της ύβρεως. Αντιπαρερχόμενος τις ύβρεις και τους ταπεινούς χαρακτηρισμούς ένα ερώτημα Θα τους θέσω. 

Αφού είναι φτωχοί και σκοτώνουν από ανάγκη τα άγρια ζώα της φύσεως, που βρίσκουν το τεράστιο χρήμα όπως ομολογούν για τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος έστω και με τον δικό τους αφύσικο τρόπο. 

Επειδή η έπαρση τους δεν τους αφήνει να αντιληφθούν που σταματάει η καλόπιστη κριτική και που αρχίζει η ύβρη, τους λέω το εξής. 

‘Ότι έγραψα το έγραψα ευθαρσώς ως προσωπική μου γνώμη. Αλλά είμαι σίγουρος ότι εκφράζει την πλειονότητα του λαού της Πιερίας και αυτό το αντλώ από τα δεκάδες συγχαρητήρια που τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά.. 

Θέλω να τους πληροφορήσω ακόμη ότι διετέλεσα 36 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και 4 χρόνια Δήμαρχος. Όπως επίσης και τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Λιτοχώρου για πολλά χρόνια όταν ο Δήμος μας στερούνταν τεχνικής υπηρεσίας. 

Διετέλεσα επίσης 3 χρόνια αναπληρωτής Δήμαρχος 1964-1967 όταν με απέλυσε η Χούντα “ Για πολύ σοβαρούς λόγους δημοσίας ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος,,!!! Θέλω ακόμα να τους ενημερώσω ότι από πολύ μικρός χρησιμοποιούσα σαΐτα και σφεντόνα σκοτώνοντας άκακα άγρια πουλιά για να κορέσω την πείνα μου. Συνεπώς δεν είμαι αναμάρτητος. 

Όμως σήμερα που υπάρχει αφθονία εκτρεφόμενου κρέατος, βοδινού χοιρινού και πουλερικών είναι παράλογο να σκοτώνουμε τα άγρια ζώα για να τρέφουμε τάχα τις οικογένειες μας με υγιεινή τροφή. Είστε ικανοί κύριοι κυνηγοί να τροφοδοτήσετε την αγορά με άγρια θηράματα ώστε να μην υπάρχει ανάγκη εισαγωγής κρέατος τρελών αγελάδων και πουλερικών που πάσχουν από την γρίπη των πουλιών;; Αφήστε λοιπόν τι έωλες δικαιολογίες και πάψατε να είστε τιμητές και υβριστές όσων αντιδρούν στη συμπεριφορά σας καλόπιστα, με κοσμητικά επίθετα που ντροπιάζουν πρώτα εσάς και μετά σε αυτούς στους οποίους τα απευθύνετε. 



Με τη δέουσα τιμή
Νίκος Κουκουτάτσιος
π . Δήμαρχος Λιτοχώρου
[opb][op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.