Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΒΡΙΚΟΛAΚΕΣ


Τα νεοφασιστικά Χιτλερικά αποβράσματα ης εγκληματικής Χρυσής Αυγής, έχοντας αποθρασυνθεί τελείως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τους έταξε Τρίτο κόμμα στη βουλή, όπως τον φρενοβλαβή Αδόλφο Χίτλελ το 1933, που πυρπόλησε το γερμανικό κοινοβούλιο και κατηγόρησε τους ηγέτες ης τρίτης κομουνιστικής διεθνούς ομοσπονδίας, και στη συνέχεια αιματοκύλησε την ανθρωπότητα με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ξεσπάθωσε αυτή η δολοφονική οργάνωση δια στόματος κάποιου Καρανικόλα από τη θες/νίκη και άρχισαν τις εμετικές τους ύβρεις και ψευτιές κατά των κομουνιστών που τους αποκαλούν “Συ4ρρίτες,, Και όλα αυτά γιατί τους ενοχλεί τους δολοφόνους του Φύσσα τόσων άλλων αθώων πολιτών, η μεθαυριανή εκδήλωση στο Λιτόχωρο με κύριο ομιλητή τον Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Οι συνεργάτες των Γερμανών ,Ταγματασφαλίτες που ρήμαξαν τις πόλεις και τα χωριά με τις αρπαγές περιουσιών και την πυρπόληση χωριών όπως τα Καλάβρυτα τον Χορτιάτη και άλλα αντάμα με τα Χιτλερικά Ες .Ες . και τους εγκληματίες Δάγκουλα και Πούλο, και οι γόνοι αυτών νεοφασίστες Χρυσαυγίτες, έρχονται και μας το παίζουν τιμητές, πατριώτες, και εθνικόφρονες. 

Το χτύπημα στο Λιτόχωρο που το έκαναν 33 Λιτοχωρίτες καταδιωκόμενοι, οι οποίοι οι περισσότεροι ήταν άοπλοι, έγινε για να σταματήσει το τρομοκρατικό όργιο που γινόταν καθ όλη η διάρκεια του 1945 μετά την ατυχέστατη συμφωνία ης Βάρκιζας. Στο Λιτόχωρο πριν το χτύπημα του Μάρτη, σκοτώθηκαν από Τους επανεξοπλισμένους από τους Άγγλους Ταγματασφαλίτες, 4 Λιτοχωρίτες αγωνιστές και βιάστηκαν πάνω από δέκα ΕΠΟΝίτισσες αδελφές και αραβωνιαστικές Ε.Λ.Α.Σιτών. Αυτό μας ανάγκασε εμάς τους Λιτοχωρίτες και την Ε.Α.Μική και κομματική ηγεσία να χτυπήσουμε στο Λιτόχωρο για να αφοπλίσουμε τους άνδρες του μεταβατικού αποσπάσματος, όπως έγινε τον δεκαπενταύγουστο της ίδιας χρονιάς χωρίς να ματώσει μύτη. Το ότι επακολούθησε μετά το χτύπημα του Μάρτη, την ευθύνη τη έχει η ηγεσία του αποσπάσματος που δολοφόνησε τους πρώτους άνδρες που επιχείρησαν να παραδοθούν από τη κεντρική πόρτα του διώροφου οικήματος που ήταν στρατοπεδευμένοι. Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά της επίθεσης στο Λιτόχωρο και όχι οι ψεύτικοι ισχυρισμοί των δολοφόνων Χρυσαυγιτών.

Αν νομίζουν οι δολοφόνοι Χρυσαυγίτες οτι θα ξεχάσουμε το δολοφονικό τους όργιο επειδή άλλαξαν το χιτλερικό τους έμβλημα του αγκυλωτού σταυρού με τον αρχαίο Μαίανδρο κάνουν μεγάλο λάθος. Δεν έχουν θέση στην Ελληνική κοινωνία οι Μίχαλολιάκος και η δολοφονική παρέα του. 


Λιτόχωρο 31 Μαρτίου 2016 Νίκος Κουκουτάτσιος
π . Δήμαρχος Λιτοχώρου. [op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.