Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σταθερή η στήριξη του προέδρου Διονύση Πασχάλη στο έργο του Φιλοπτώχου Συλλόγου "Αγία Μαρίνα" Λιτοχώρου.

















Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στο εστιατόριο Ερατώ, στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου, πραγματοποιήθηκε η βραδιά ταβέρνας του  Φιλοπτώχου Συλλόγου ''Αγία Μαρίνα''. Η πρόεδρος καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στο  έργο και τους σκοπούς του συλλόγου και ευχαρίστησε τον κ. Κρανιώτη Χρήστο, καθώς επίσης και τον κ.Χαλκίδη Στράτο ιδιοκτήτη του εστιατορίου ''Ερατώ'' για την προσφορά όλων των εσόδων της βραδιάς στο Σύλλογο.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Δήμου Δίου- Ολύμπου κος Λάππας Νικόλαος, ο οποίος και συνεχάρει τον Φιλόπτωχο Σύλλογο για το έργο του, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου κος Μήλιος Γεώργιος, η δημοτική σύμβουλος κα Βακουφτσή Ειρήνη και η πρών βουλευτής κα Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα.

Στη συνέχεια η πρόεδρος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου στον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύση Πασχάλη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά και δέχθηκε να βοηθήσει στο έργο του συλλόγου.

Η κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή,  νομική σύμβουλος του κ. Δ. Πασχάλη μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου και παρέδωσε  σχετικό φάκελο με ευγενική χρηματική αρωγή, ως έναρξη της στήριξής του Προέδρου προς το σύλλογο. Επίσης, ανακοίνωσε την έκδοση καρτών υγείας για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και την  έκδοση προπληρωμένων καρτών για αγορά τροφίμων. Τέλος αναφέρθηκε στη διευθέτηση δωρεάν μεταφορών και επισκέψεων σε αρχαιολογικούς  χώρους, μουσεία, κέντρα πολιτισμού και δωρεάν παρακολουθήσεων θεατρικών παραστάσεων  καθώς και στη θέσπιση υποτροφιών.


«Οι παροχές θα δοθούν σε οικογένειες και συνταξιούχους, που έχουν πραγματικά πληγεί από την οικονομική λιτότητα, με σεβασμό, χωρίς να θίξουμε την ανθρώπινη υπόστασή τους και αξία. Μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να μην απέχουν από τα πολιτιστικά δρώμενα, την υγεία, την εκπαίδευση.», δήλωσε η κ. Ι. Παπαδιαμαντή. Και ολοκληρώνοντας είπε ότι: «Η εκτίμηση του προέδρου κ. Δ. Πασχάλη προς το έργο της φιλοπτώχου είναι υψηλή και σας εγγυώμαι ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη, με γνώμονα πάντα την ανακούφιση των συνανθρώπων πάσχουν, με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.